Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak nakonec ziadne palacinky :D drahy ze urobi kebab :D zdrava strava 😀 maly jasne,ze len zeleninkovu polievku... a ja uz varim kapustnicu na zajtra... dobre padne v tejto zime,,brrrrrr,,
dnes zeleninova polievka a kuracie nugetky so zemiakovou kasou,salatik 🙂
doplnam: cesnakova polievka 😉
ahojte no my sme mali vcera maggi napady sampiony s mäsom a zemiakmi a dnes kedze nam nejde plyn az do zajtra obeda kvoli tomu ze nam horelo v panelaku tak sme na pecenom kurcati s chlebom🙂
lievance samozrejme chalanom nestacili-idem spravit párkové srdiečka 😀
zeleninová polievka s ovesnými vločkami, kuracie prsia s hráškom, kukuricou a mrkvou na šťave s ryžou
dnes : hrachová polievka s klobásou a zemiakmi . Druhé : ryža a kuracie nugetky so syrom . Poriadne sme sa napráskali .
Dnes sme dojedali zo vcera - kur. vyvar, kur. prsia s domacou uncle bens omackou 🙂 Pierkla som kolac lenivej zeny, mnam 🙂 Mali sme navstevu, takze sa zjedol skoro cely 😉
Zajtra sa chystam na kapustovu polievku a zahradnicke rezne 🙂
zajtra z kuracích krídel perkelt na smotane a kolienka k nemu
Keďže môj miláčik príde domkov až vo štvrtok,uvarím si čínu s ryžou🙂 Mňaaam🙂 Zbožňujem ju ..Chutné a navyše úplne jednoduché a rýchle🙂
dnes kelova polievka a kuracie masko v paradajkovej omacke s knedlikom 🙂
kapustnica, vyprážané plnené sójové plátky šunkou a syrom v zemiakovom cestíčku, zemiaky, domáca čalamáda, 😉 dávno sme nemali sójové mäso, je to asi jediné jedlo, ktoré manžel nemusí, ale prinajhoršom máme v chladničke ešte kúsok údeného zo soboty, tak doje to 😅
dnes zemlovka
budem sa snazit navarit, plnenu papriku a knedlu, snad bude cas 😀
@veve39 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8842 viem ze to nepatrilo mne ale ja som minule robila tento a je vyborny 😉
@veve39 a este som nasla tento,vyzera este lepsie,asi na buduce skusim http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/...
no, tak som sa chystala dnes urobiť ten koláčik z lístkového cesta s pudinkom, znelo to tak mňamkovo, tak ja že vyskúšam, práve som došla z obchodu, nakúpila som jahodky, mandarinky , piškóty, no a došla som domov, že si idem dať rozm raziť lískové cesto a cesto nikde 😠 😠 😠
takže dnes bez koláčiaka, ale spravím aspoň plnenú papriku, mňam

Dnes cesnakovo-zemiaková polievka so strúhaným syrom a živánska