Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
polievka šošovicová od včera a druhé zemiaky varené + sýrové fašírky - odkukala som ich odtiaľto z koníka . A musím povedať , že nám veľmi chutili a sú rýchlo urobené .
baby nepoznate nejake dobre recepty na studene polievky? dakujem napr aj ovocne
ahojte zienky, potrebujem radu ako pripravit torteliny plnene masom,,,aby som bola presna, su kupovane, navod v cudzom jazyku, takze uvarit ich nieje az taky problem, ale co dalej ? ako a s cim ich podavat?
Ahojte baby..prosím vás poradte nejaký recept na cesto na pizzu ale nie kysnuté,to sa mi nikdy nevydarí :/ Tak by som chcela vyskúšať nejaké iné
@doma1 ako kedy, niekedy kupenu, niekedy ked mam cas robim doma. normalne, na olej cibulku, cesnak, potom konzervu rajcin, hodim tam cerstve bylinky, tymian, bazalku, talianske, provensalske, co mi pride pod ruku, zalejem zel. bujonom trosku a necham povarit. ked je voda vyparena a je to take hustejsie, rozmyxujem to koli malej, inak by vsetko z toho vyberala, teda zeleninu. potom uz iba dochutim korenim a hotovo.
tortelini treba hodit do horucje osolenej vody, mozes dat kvapku oleja a ked vyplavaju na povrch, znamena, ze su uvarene...
dobrý večer chcem sa spýtať do tých langošov ide aká soda? dakujem velmi pekne
ja som robila tie langoše ale bez tej sody lebo som nevedela akú myslia, ale boli vynikajúce, mozem odporučit sisa tu dávala recept
my dnes zemlovka s tvarohom a jablkami
@lenka0283 ja robievam jablkovu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16686&use... nieco podobne,len ja to nekrajam,ale nastruham a uz potom nemixujem a ani to nezahustujem,robievam tak aj s cerveneho melonu,velka osviezujuca dobrota 😉 /v byvalej praci to bolo v ponuke v bufete v lete,tak som sa inspirovala /
s_i_s_a prosím ta do tých langošov si dávala akú sodu prosím napíš mi dakujem velmi pekne
@lenka0283 tu ich je viac http://www.dobre-recepty.sk/zoznam/ovocne-polie...
holky nejak typ na piatkovy obed??uz som zufala chodim s malym na 2 tyzdnovy rhb program takze nech to bude nieco rychle chutne a hlavne bezmäsiteee dakujeeeem pekne 😉
@marcela1992 som prvý krát na tejto stránke, ale recept ak sa podarí mi ho odoslať budeš robiť určite stále, tak ako ja. 25 dkg hl. múky, 1/2 pohára vlažnej vody, 10 g droždia, 1/4 lyžičky soli, 3 lyžice oleja, trošku korenia na pizzu. Všetko dobre premiešaj, /ak sa Ti zdá cesto moc tuhé, pridaj trošku vody/ rozvaľkaj na plech a môžeš hned ukladať na cesto podľa chuti ingrediencie, nemusíš cesto nechávať kysnúť, všetkým doteraz moja pizza chutila a dúfam, že bude chutiť aj Tebe 😉
eva7780 jej dakujem velmi pekne nabudúce ich tak spravím lebo dnes boli bez sody inak super 🙂 🙂 🙂
Pred chvíľkou som dopiekla moje osvedčené a obľúbené muffinky. Nakoľko som sa ale pred pol rokom presťahovala 400km od rodičov a recept som, samozrejme, nechala doma, musela mi ho maminka nadiktovať cez telefón. Bohužiaľ, prehliadla, že v recepte je napísaný aj cukor, mne to pravdaže pri pečení ani len netrklo a vďaka tomu sú na svete tvrdé, nesladké muffinky. Ešťeže som ich piekla dnes iba ako skúšku po dlhej dobe. Zajtra bude druhý pokus už ,,naostro" na piatkovú oslavu 20-tich narodenín 🙂. Držte palce, nech sa zajtra vydaria 🙂
zajtra chcem robit toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16943&use...

hovadzie maso s paradajkovou omackou,zemiakova kasa,hov.polievka,bude aj na zajtra