icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kralicica
29. feb 2012

@ivanajelinek bez gramaze ale zvladnes:
potrebujes: cibula, cesnak, sol, korenie, oregano (alebo bazalka), parad. pretlak, mlete mäso
na cibulke opraz mas, osol, okoren, zalej pretlakom ň(prinajhorsom parad, pyre alebo lupane paradajky v konzerve, mozes pridaj do omacky nastruhany parmezan alebo az na vrch niecoho co varis.

ivanajelinek
29. feb 2012

@kralicica Dakujem 🙂

katulka74
29. feb 2012

@beruska.zuzanka ,na olivovom oleji na prudko orestujes cibulu a cesnak,pridas korenovu zeleninu,tiez orestujes na prudko,pridas mlete masko,paradajkove pyre ,vinko,bobkovy list,trosku podlejes vyvarom alebo vodou,ja som dala bujon a nechas na miernom ohni dusit.

beruska.zuzanka
29. feb 2012

@katulka74 fíha, vďaka, toto je taký premakanejší recept 🙂 ja robím podobne ako @kralicica

alias313
29. feb 2012

žienky obraciam sa na vás s prosbou. Stále sa sem chodím inšpirovať a veľa z Vás vie úžasne piecť. Poradte mi prosim kde by som zohnala figurky mickey mouse na tortu?Teda asi z marcipanu sa to vyraba 😀 znama mi ide upiect mickey klubik tortu, ale neodvazi sa pustat do figuriek. Pripadne mi dajte nejaky typ, kde by som si mohla take figurky objednat, prosim prosim a vopred veeelmi krasne dakujem 😉

alias313
29. feb 2012

vivusika dakujem za odpoved, ale to su iba sviecky mohla by som tam pouzit len jednu...

llienkaa
1. mar 2012

@nelinka0401 moc dakujem za recept urito to vyskusam 🙂

adelaida33
1. mar 2012

@lucinenka001 ahoj, vcera som uz nebola na nete, tak preto ti odpisujem az dnes 😔 , tú polievku robím uplne obycajne ako klasickú zeleninovú - mrkvu, ľubovolne nakrájanú, orestujem s trochou póru alebo cibuľky na oleji alebo masle, povarím cca 10 min., osolím a dochutím rôzne (od rasce až po napr. bobkový list), pridám odooka 4-5 pol.lyžice ovsených vločiek a povarím spolu ešte nejakých 15 min., a po dovarení pridám posekanú petržlenovú vňať bud ešte do hrnca alebo až rovno do taniera.

briketa
1. mar 2012

@alias313 tie najmensie figurky postaviciek nebyvaju z marcipanu, ale su to normalne umele hracky.
To je pointa, ze to dieta ma ako pamatku na tortu, co mu ostane.

danielaj
1. mar 2012

@ilona3 ja som robila z obyčajnej hladkej 😉
@rastulka ďakujem, som rada, že chutila 😉
@pusinqa moja polievka, čo som si len tak narýchlo vymyslela 😀

danielaj
1. mar 2012

dnes zemiaková polievka so syrom, perky plnené domácim slivkovým lekvárom 😉

lucinka1104
1. mar 2012

ja len rýchlovka hrachova polievka, ryzoto smäskom syrom ideme dnes na koncert spievankova

pingu1
1. mar 2012

kuracie prsia s maggi polotovarom /4 druhy syra/ 😝

pingu1
1. mar 2012

@alias313 skus kontaktovat baby z temy "marcipanove torty, rady a postupy"

daniz
1. mar 2012

@erni tak hoď ten recept. Recept na takú z pudingových práškov mám aj ja , ja robievam z jahodových a nechám taký mramor. Pekne to vyzerá.

snu
1. mar 2012

dnes mame lososa a zemiacky..

daniz
1. mar 2012

@alias313 choď na stránku www. torty od mamy a tam po pravej strane sú internetové obchody, kde sa treba popozerať a pohľadať. Alebo potom do vyhľadávača zadať a už si popozeraj a vyber.

akika722
1. mar 2012

BABY PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM..cesto na toto treba nechať vykysnuť? 😅 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16944 prosiiiiiiiiiiiiim..a na kolko by ste to piekla??nechcem z listkoveho cesta

bodka13
1. mar 2012

včera sme mali na večeru http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20079 a dnes si rozkázali palacinky 🙂
...obedy našťastie cez týždeň nevarím,keďže sa stravujeme v škole a v práci 😉

bodka13
1. mar 2012

@akika722 v recepte je,že môžeš s cestom robiť hneď ale aj nechať podkysnúť ....ja by som tých slimákov asi urobila a potom nechala trošku kysnúť na plechu 😉 ....a pečenie ja odhadujem vždy podľa vzhľadu a šíriacej sa vône, nakúkam do trúby 😀 😀 😀

titkovamiriam
1. mar 2012

granatír-cviklovy šalat,polievka hraškova s knedličkami

@akika722 tiež by som ich nechala kysnut uz hotove na plechu 🙂

tanitta
1. mar 2012

hrstkova polievka a chcela som pudingove palacinky no zmena planu na tieto palacinky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3660

akika722
1. mar 2012

@bodka13
@titkovamiriam baby ale ak urobim ten kvasok,zmiešam do cesta a hned možem robiť?nebude sa lepiť?

titkovamiriam
1. mar 2012

@akika722 nie ved cesto vymiesiš,ak sa bojiš tak ho nechaj 15 min odstat a uvidiš 🙂

akika722
1. mar 2012

@titkovamiriam dakujem,dufam že sa podarila 😅
@bodka13

lencyca
1. mar 2012

brokolicova polievka zo vcera a granatir s uhorkami,bude aj na zajtra 😉

titkovamiriam
1. mar 2012

@akika722 neboj podaria,ide tam vsetko dobre tak sa nema co pokaziť 🙂

kibuk
1. mar 2012