icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

andel1987
10. mar 2012

my máme hráškovú polievku s krupicovými haluškami a prvý krát som piekla resanky a su mnam 😝

ukana
10. mar 2012

my dnes listový špenát, zemiačky a rybie prsty 🙂

mimikett
10. mar 2012

U nas provensalske kuriatko a zemiacky 😉

levandullka
10. mar 2012

U nás dnes morčacia polievka so zeleninkou a s rezancami, kuracie steaky na horčicovej omáčke s ryžou a mal byť aj dezert (nepečená jablková torta) ale už nevydržal 🙂

bubo1104
10. mar 2012

@zuul krásna

flowerska
10. mar 2012

barbecue krkovicka a varene zemiaky

danielaj
10. mar 2012

@zuul krásna tortička a určite aj výborná 😉

bubo1104
10. mar 2012

dnes : ja som si dnes privstala a zamiesila na knedľu , urobila som 4 menšie a k nim klasiku segedín zahustený šľahačkou . Polievka šošovicová zo zemiakmi a mrkvou . No keď som parila knedľe , tak som spravila ešte aj parené buchtičky so slivkovým lekvárom , omastené masielkom , vanil. cukrom a grankom . Tak mám postarané aj na zajtra

danielaj
10. mar 2012

u nás dnes šošovicová omáčka, guláš, domáca knedľa, piecť budem asi až zajtra, ešte nám zostalo pár včerajších croassantov 😉

ivuska6
10. mar 2012

dneska boli slivkove gulky s prezlovou posipkov mnam 🙂

krasnasvadba
10. mar 2012

@danielaj ako robis croissanty?

krasnasvadba
10. mar 2012

u nas dnes po domacky urobeny uncle bens a k tomu hranolky + ryža. Ako desert pudingovy zakusok s ovocim 😵 cakame totiz navstevu

minewka
10. mar 2012

Ahojte - odporúčam tento koláčik, je výborný, ľahký, rýchly a pomerne lacný 🙂..robím ho s rôznym ovocím, ale najviac nám doma chutí s hruškami.

http://www.apetitonline.cz/recepty/4187-francuz...

krasnasvadba
10. mar 2012

@minewka fiiha hruskovy kolac som este neskusala, raz som robila s drobnym hroznom a bol vyborny...

danielaj
10. mar 2012

@krasnasvadba včera som tu už dávala link 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46421 tieto som robila prvýkrát a boli výborné, doporučujem 😉

rastulka
10. mar 2012

My dnes bez polievky na obed som robila len lasagne 😉

lussy23
10. mar 2012

@zuul nádhenrá torta a všetko najlepšie dcérke a veľa zdravíčka

sisanka
10. mar 2012

my dnes obed u nasich: hovadzi vyvar, bravcove na leci, bravcova cina a ryza,salat...zajtra sa chystam urobit bravcove sote so zeleninou a fazulou,ryza,hranolky,salat a vyvarovu polievku 🙂

janusa_
10. mar 2012

slepacia polievka,buchty na pare- kupene..
a na vec er domaca pižža 🙂

lululka555
10. mar 2012

my dnes cesnacka a vyprazana kuracia pecienka so zemiakovou kasou 🙂 🙂 🙂
a zelam pekny den vsetkym,slnecny... 🙂

minewka
10. mar 2012

@krasnasvadba výborný je, ide tam pomerne málo cukru...ja som skúsila s čučoriedkami a s hruškou - ale hruška bola lepšie..dnes som piekla, hodím neskôr foto..

linddi
10. mar 2012

šutolicu a cesnakové slimáky. úplne zdravé jedlá 😀

mircalla
10. mar 2012

@levandullka tie steaky vypadaju zaujimavo, podelis sa s receptom? 🙂

levandullka
10. mar 2012

@mircalla Jasné 🙂. Boli to iba okorenené a nasolené kuracie prsia, naprudko opečené na olivovom oleji. Do toho výpeku som pridala potom trošku obyčajného masla, dala som tam pár lyžičiek obyčajnej horčice, vegetu, mlieko a zahustila som to hladkou múkou (nemala som smotanu, ale myslím, že mlieko je lepšie, pretože to bolo aj tak dosť ťažké, možno by bolo lepšie vynechať to maslo 🙂 ). Nakoniec som k tomu všetkému ešte podávala šampiňóny na masle. 🙂

mircalla
10. mar 2012

@levandullka no robim daco podobne....ale so slahackou ....tie sampiony tam nie su zly napad.

bubinko83
10. mar 2012

@ivuska6 ako sa robi ta prezlova posypka?

levandullka
10. mar 2012

@mircalla No, s nimi to bolo take zivsie 🙂. Ja som to inak robila prvy krat 😀. Povedala som si, ze uz nebudem varit same obycajne jedla a stale to iste... Takze dnes som to zahajila 🙂. Inak, aj s tou slahackou to moze byt dobre 🙂

akika722
10. mar 2012

prave som dorobila palacinky 3-2-1..už len zašiť hubu nech nepriberam 😀 🤐

happy8051
10. mar 2012

@akika722 to je najlepsie palacinkove cesto, ake som kedy robila.

akika722
10. mar 2012

@happy8051 ja som ho skušala 1x a ostavam pri nom 😀