icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ivanajelinek
14. mar 2012

@lululka555 Dakujem. Urcite vyskusam 😉

yvetulka
14. mar 2012

@lululka555 presne toto robim aj ja, len pridavam este kukuricu a olivky, to mozme a do cibulkoveho zakladu este troska slaninky, pekne to prevonia, chlapi sa mi idu zabit za tym, uz len poharik vinka, mnam

caly8
14. mar 2012

a dnes tofu na šampiónoch s ryžou a brokolicovú krémovú ..

@moonlightka ... moja dcéra mala taký istý problém a u nás zaberá taká dozretejšia hruška na kakanie ..

lenok
14. mar 2012

rizoto s brokolicou, mrkvou a kuracim maskom...

lululka555
14. mar 2012

@yvetulka olivy dam aj ja a este syr...no a samozrejme aj poharik vinka k tomu 😀 😀 😀 mnam

lululka555
14. mar 2012

@yvetulka a inak aj ta slaninka tam moze urobit dobru chut,asi dam aj tu 🙂

localoca
14. mar 2012

bryndzové halusky so smotanou a slaninkou,mnam🙂

moonlightka
14. mar 2012

@caly8 my uz vynechavame vsetko kriticke...napr. oblubenu ryzu davno nemal...ale ja uz fakt neviem co mu navarit a jest musi ☹

anaxamon
14. mar 2012

@moonlightka skus pridavat do zemiakovej kase ci inej kase vlakninu, kupis ju v bio obchodoch, tiez ju mozes pridavat do jagurtov ci do hustych ovocnych stiav...

danielaj
14. mar 2012

@adelaida33 veľmi veľa je receptov, kde k rybe je ako príloha ryža, vidím, že si vyskúšala, musím to aj ja skúsiť, lebo aj pre mňa to je taká kombinácia 😖 , no veĺmi sa mi tá ryža k rybe nehodí, ale veľa ľudí si to pochvaľuje 😉

veronika1417
14. mar 2012

@katkas1 prosim ta na kolko stupnov pecies tu bublaninu a ako dlho? 😕 ja by som tiez rada vyskusala 😅

l.lara
14. mar 2012

@moonlightka hlavne treba pit vela vody. neviem kolko ma syncek rokov,ale ked zvladne rano vypit na lacno vlaznu vodu s citronom, to pomaha..dobre je citrusove ovocie a ked varis ryzu, udajne je dobre pridat trosku spenatu toho mrazeneho gulickoveho. a ja som si vzdy myslela, ze jablka su dobre, lebo supka obsahuje vela vlakniny,ale udajne sa nemaju..

l.lara
14. mar 2012

@moonlightka aha, citam 2,5 roka.. 🙂 ponahlam sa..to uz moze aj citrusy..

veve39
14. mar 2012

@moonlightka tiez sa s tym trapime 😒
vyhybat sa varenym zemiakom, mrkve, ryzi - podla stavu netreba vylucit uplne z jedalnicka, ale v mensinovej forme
zemiaky nahradit sladkym zemiakom-topinamburom - napr.pyre z neho
varit jedla z tekvice, cukiny - napr. kremova tekvicova polievka, cukinove placky, zapekana cukina ....
strukoviny, kapusta
tip na ranajky-ovsena kasa so susenym ovocim: povarit v troche vody figy, fatle, susene slivky, susene marhule (podla toho co sa doma nachadza, v DM drog.sa da vsetko kupit aj v bio kvalite)
tuto zmes zmixujem, vznikne nieco ako dzem - kludne sa da par dni drzat v chladnicke, aby sa nemuselo kazde rano mixovat
v troche vody so stipkou soli povaris ovsene vlocky, zriedis mliekom a ochutis danou zmixovanou zmesou
je to velmi dobre (ja tam uz po dovareni este pridavam trochu odvaru z lanoveho semienka pre lepsi ucinok)

moonlightka
14. mar 2012

@veve39 jej dakujem skusim ten dzemik 😉

drobik1
14. mar 2012

ahojte..my dnes hraskova polievka s mrkvickou a pecene jaternice zo zemiackami..mnam ale som sa nazrala... 😀 😀

bronia13
14. mar 2012

@kikatko dakujem za recept...

katkas1
14. mar 2012

@veronika1417 na tych 220 a neviem presne kolko ja si nic nestopujem, pichnes sparadlom a ked sa nelepi tak je hotova, ale asi tak 15 - 20 min, to budes vidiet ked su kraje take ako keby trosku tvrdsie tak uz urcite je a aj keby si ju piekla dlsie nic sa nestane od toho oleja bude aj tak makka a stavnata 😀

veronika1417
14. mar 2012

@katkas1 ja mam oblubeny recept na bublaninu ale milujem take vysoke cesto a ked si napisala ze mozes dat az dva zavaraninove pohare 😀 😀 😀 juuuj uz sa tesim! A na ako velky plech ju robievas?

lussy23
14. mar 2012

ahojte, u nás zmena plánov. Dnes palacinky,
zajtra a piatok lečo
sobota: Pizza
a nedeľa - utorok pečené mäso a kapusta.

akrima
14. mar 2012

zapekané obrátené rezne, pyré a zeleninový šalát 😉

rastulka
14. mar 2012

@jolly84 Ahoj pisem az teraz, boli sme mimo domu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654 su vynikajuce 😀

adelaida33
14. mar 2012

@danielaj no veru 😅 , vyskúšala som ako "z núdze cnosť", lebo včera mal malý ako prílohu cestovinu, tak som mu znovu nechcela dať a dnes som mu už zemiak nestíhala spraviť (k rybke), tak som rýchlo ryžu uvarila a, čuduj sa svete, ozaj to bolo chutné 😉 , aj ked "našej zemepisnej šírke" sa to zdá ako "divočina" 😀 . no potom som si spomenula na Japoncov a už sa mi to až také divoké nevidelo 😀 😎 , takže skús 😉 😉 😉 .

katkas1
14. mar 2012

@veronika1417 neviem rozmery ale ten klasicky velky plech 🙂

jolly84
14. mar 2012

@rastulka dakujem, urcite skusim)

vivusika
14. mar 2012

@jolly84 fantastický, ja som ho už robila tretí krát 🙂

veronika1417
14. mar 2012

@rastulka najlepsie palacinky na svete!!! aj ja ich robievam a recept som nasla prave tu na MK odporucam!!! mnamky! 🙂

veronika1417
14. mar 2012

@katkas1 huraaa tak to sa tesim hned zajtra teda skusim, dufam ze ma nesklame 😀

janusa_
14. mar 2012

brokolicka poprazena s cibulkou, spaldovy chlebik jaaj 🙂

rastulka
14. mar 2012

@veronika1417 Nikdy som palacinky nerobila podla receptu,vždy len od oka,ale tieto su super 😀 ine uz ani robit nebudem 😲