icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gianni
15. mar 2012

zo včera na rýchlo v kuchte(bo nebolo času)udusené morčacie stehno so šparglou(sterilizovanou) a ryža, pre mna s kus-kusom

nelly3
15. mar 2012

kolozvarsku ak teda stihnem, lebo chcela som vcera, ale nejako som nestihala 😉

vivusika
15. mar 2012

my dnes len cestoviny s brokolicou a syrovou omáčkou, možno dám aj kukuricu 🙂

bobinkask
15. mar 2012

na obed dopapáme ešte zo včera a na večeru skúsim toto masko:http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46439 s ryzou 🙂

zu2za3na
15. mar 2012

@danielaj dnes som ho urobila aj ja, zatiaľ sme ho nechutnali lebo len teraz som ho vytiahla z rúry ale vyzerá výborne 🙂 😝

zu2za3na
15. mar 2012

dnes to je vyprážaná rybka odmočená v mliečku a zemiaková kaša, polievka fazuľová s údeným mäsom a dezert od danielkaj 🙂 tvarohový krémeš

kikatko
15. mar 2012

sladká fazula a ideme ku kamoške na chilli con carne

lululka555
15. mar 2012

my dnes kyslu zemiakovu polievku a pecene stehna s ryzou 🙂

zuul
15. mar 2012

@mravvcek prepac az teraz som sa sem dostala.
paci sa recept
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30127

zuul
15. mar 2012

@lyongirl mnam zemiakovokarfiolove mnamko odskusane, a zjedene aj mojimi detmi. vyborne bolo

zuul
15. mar 2012

@irsina83 zajtra tvoja fasirka a sosovicovy privarok. pre chlapov, robia nam dvor dlazbari tak sa budu zalizovat.

dnes mame spenatovu polievku a este karfiolove zemiacky.

stanislavao
15. mar 2012

brokolicova polievka a cestoviny s cerstvou zeleninou - mam dietu.

lululka555
15. mar 2012

@yvetulka to calzone bola fakt mnamka,sme sa zalizovali 🙂

lucikatn
15. mar 2012

dievčence, čo robievate z kyslej kapusty? Mám na ňu neskutočnú chuť, ale zo strapačiek a pod. som objedená.... dáte nejaké tipy? ďakujem

elka74
15. mar 2012

@lucikatn kapustníky

kibuk
15. mar 2012

@zuul je to som rada ze karfiolove zemiaky chutili 🙂

kibuk
15. mar 2012

dnesny obedik 🙂

daniz
15. mar 2012

Včera sme mali u maminy rizoto + čalamáda a fazuľkovú polievku, na večeru boli dukátové buchtičky, dnes budú úhrabkové pirohy

anjelik007
15. mar 2012

ja som dnes prichystala francúzske zemiaky a zeleninovú polievku 🙂

moonlightka
15. mar 2012

@lucikatn koložvarska kapusta 😉

daniz
15. mar 2012

@lucikatn prekldané zemiaky, osušky, pečené kura na kapuste, kološvárska kapusta..

lululka555
15. mar 2012

@lucikatn http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22594 toto robievame a je to mnam 🙂

lucikatn
15. mar 2012

@moonlightka @daniz @lululka555 ďakujem 😉

pôvodne som myslela niečo zdravšie, ale tie zapekané zemiaky vyzerajú dobre 😀 mám doma údené tofu tak klobásu ním nahradím a zajtra bude na obed 😀 už teraz mi slinky tečú.... 😀 😀 😀

lululka555
15. mar 2012

@lucikatn no mne osobne by stacili len tie zemiaky a kapusta,ale s tym tofu to moze byt tiez dobre,potom daj vediet ako to chutilo 🙂

lyongirl
15. mar 2012

@zuul ja nakoľko mám deti v škôlke a po škôlke chodia svokrovcom, tak ešte stále sa to nachádza u nás v chladničke 😀. MM sa takýmto jedlom nezavďačím, asi som toho uvarila moc, ale je to fakt chutné, treba poďakovať za recept @kibuk /zemiakovo-karfiolové mňam/
Alex to jedol 3x a ja 2x, Riško 1x, takže je toho moc 😀

zuul
15. mar 2012

@lyongirl ja som nerobila z celej karfiolu. asi ani moj mm by to nejedol. fajnovy su ti nasi chlapi 😝
my dnes dopapame dufam.

zuul
15. mar 2012

maminky neviem kolko si mam pytat za torty co robim? samozrejme marcipanom potahovene, a robene vo volnom case.
kolko stoji volny cas pri dvoch cvirickoch?

lyongirl
15. mar 2012

@zuul 1kg torty momentálne ide po 10€, je jedno, ako kedy a kde ich robíš 🙂. A poťahuješ origoš marcipánom, či nejakou hmotou?

lyongirl
15. mar 2012

@zuul veľa mamičiek začalo s tortami na MD a teraz sa tým živia 🙂