icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

drobik1
20. mar 2012

my dnes polievku paradajkovu so syrom a lievance.. 🙂

danielaj
20. mar 2012

@lucikatn ja si myslím, že s tým tofu to bude suché 😒 lebo to údené a klobása tomu dajú tú správnu šťavu, ale veď 1x za rok múžete zhrešiť, nie? 😉
@rastulka ďakujem, ale čoby krásne, také obyčajné, ale dobré 😀
@snu receút na muffinky som písala včera o stranu-dve dozadu, sú Mńam 😉 ale čoby deti buntošili, to ja som ranné vtáča 😅 staršiu dcéru budím o 7:15 do školy a mladšia spáva tak do 7:30, tak využívam kľud a idem na net, lebo cez deň sa mi pri malej nedá a ani nie je čas veľmi, a poobede, keď malá spí, tak mám zase vždy niečo iné na práci 😉
@happy8051 ja by som množstvo upravila na polovicu, približne, tak ako
@papuka píše 😉

lululka555
20. mar 2012

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24649 my dnes budeme mat tohto lososa 🙂 ...ale nemam zavarane brusnice,len dzem...

lululka555
20. mar 2012

@happy8051 ahoj tak ako ti pisu baby vyssie,ja to tak bezne robim,ze z kolaca peciem tortu.... 🙂

gianni
20. mar 2012

@lululka555 dobrý typ,ja mám zase brusnicový kompót , ale lososa údeného 😉

karin0401
20. mar 2012

vysmažany karfiol a zemiaky 😝

karin0401
20. mar 2012

@moonlightka je to dobre uz som to skušala

daniz
20. mar 2012

Kelový prívarok so sekanou/párkom a domácim chlebíkom

nikak23
20. mar 2012

spenatova polievka s gulickami, kelovy privarok s maskom na stave a pecivo a voda🙂 teraz aby sa maly dotlacil ma ako dezert Brumika🙂

veronika1417
20. mar 2012

genialne palacinky 3,2,1 a zeleninkova polievocka 😉 vcera fasirka na plech a zemiakova kasa 🙂

irsina83
20. mar 2012

spenatova polievka a cervene kurca na zemiakoch a spravim mrkvovy salat s jablckom a uhorkovy so smotanou a cesnakom...

zuul
20. mar 2012

maminy, my dnes zeleninova polievka s pismenkami, pyre+rybie fasirky+miesana var. zeleninka. a peciem prave aj mufinky bez vajec s acidkom.
a dievcata fasirocky som si trosku prisposobila a su super. polovicu som upiekla v rure, tie su take suchsie na chut ale tie na oleji 🙄 su uzasne. mojej rocnej som dala jednu do rucky a uz bola fuc.
pangasa som rozmrazila, nakrajala na malicke kusky, postruhala som tam 3vacsie uvarene zemiaky v supke, na oleji opecena zel. cibulka+cesnak, sol korenie, vegeta, kusok syra nastruhala a zranicka paradna.
som myslela ze bude aj na zajtra no asi nie. aspon detom po 2ks odlozim. manzel sa tiez zastavil doma a hned 2ks zhltol, ze ake vyborne.

zuul
20. mar 2012

@irsina83 ake je to prosim cervene kura? d.

irsina83
20. mar 2012

@zuul kuriatko si naporcujem na kusky a obalim ho v zmesi hladka muka,cervena paprika, sol, korenie a kmin , polejem olejom dam na ovegetkovane zemiaciky a pecie sa to asi hodinku na 250 pod alobalom a potom sa len dopeka a chutny obedik je na svete 😉

zuul
20. mar 2012

@irsina83 mnam vyzera to chutne, vyskusam. d. 😀

michaella7
20. mar 2012

dnes som spravila zemiakovo-kapustové placky 🙂 a gulášovú polievku...ale nie sáčkovú 😀

danielaj
20. mar 2012

dievčatá, dnes som robila túto žemľovku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20514, doporučujem, je úžasná, šťavnatá, už budem robiť iba takto 😉 robievam všelijaké žemľovky, aj s pudingom a pod, ale na túto nemajú 😉 trošku som si recept zmenila na prvú vrstvu namočených rožkov som nedala tvaroh, ale nastrúhané jablká so škoricou a až na ne tvaroh+ prodala som hrozienka, banány som nedávala, a čo mi zostalo to karamelové mlieko, kde som namáčala rožky, s tým som ešte pekne celý vrch popolievala 😉 asi bola ozaj mňam, keď moja malá mi ju jedla, čo ona sladké jedlá vôbec nechce, som jej robila kolienka s kuracím mäskom na šťave, to zjedla a ešte odjedla aj z mojej žemľovky 😅 , vyskúšajte 😉

danielaj
20. mar 2012

@mataharyy no píšem ohľadom toho jogurtu, je výborný, hustý, aj keď som robila z krabicového mlieka 😉 sa teším, keď sa malá zobudí a dám jej ho na olovrant 😉 perfektný recept a aj lacný 😉 teraz si vždy jeden pohárik nechám a pridám k nemu 1 liter mlieka a mám ďalších 6 ks pohárikov. 😉

veronika1417
20. mar 2012

@irsina83 mnam aj ja vyskusam 🙂 zrejme tento vikend 😀

ivanajelinek
20. mar 2012

@lencyca Takze hlasim ze fasirky su uuuuuzasneeeee 😎 😎 😎
Inak to su tej z tej kyslej smotany take uplne jemnucke? 🤐

irsina83
20. mar 2012

@zuul zabudla som ze este trosku podliat s vodou...a ked je viac zemiakov tak kludne nech sa to pecie aj dlhsie 😉 potom hodim aj foto ked to bude hotove 😉

lucadra
20. mar 2012

Dnes rezne z kuracieho stehna s varenými zemiakmi a konečne mi vyrástla petržlenová vňaťka, takže na tú sa teším najviac ako si ju čerstvú nasekám na zemiaky a máme pórovú polievku, broskyňový koláčik.

veronika1417
20. mar 2012

@lucadra jeeej to si dobre spomenula ja si chcem nasadit tiez a uz sa na to tesiiim 😀 a aj pazitku mnaaam!

monko28
20. mar 2012

@lencyca tak fašírky boli suprové a štavnaté už budem robit iba tieto ešte raz dakujem

lucadra
20. mar 2012

@veronika1417 Ja nesadím, nemám kde, len som pred týždnom a pol zrezala vrch z čerstvého petržlenu a dala do pohárika s vodou a tak krásne mi to vyrástlo. Joj a ako to vonia. A pažítku mám doma v kvetináči vnútri. Zatial sa drží.

irsina83
20. mar 2012

@zuul kuk foto, moje cervene kuriatko na zemiacikoch

jenie123
20. mar 2012

zeleninova polievka s pismenkami a gulas..

eri28
20. mar 2012

francuzke zemiaky z tatarkou mnam vydarili sa 😀

tinuskaha
20. mar 2012

kelova polievka a muz si rozkazal fliacky s kyslou kapustou

gucz
20. mar 2012

včera som poobede uvarila segedínsky guláš s knedlou (knedla z obchodu) a dnes sme behali po doktoroch, tak len polievka zo sáčku zahustená rozšľahaným vajcom a s opekanými kocečkami z rohlíka