icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

snu
20. mar 2012

na zajtra som nachystala stehno, chcela by som nieco na stave, nieco take omackove.. neviete poradit?

tortelinka
20. mar 2012

dnes to bolo cicerove kari s ryzou 🙂

lussy23
20. mar 2012

Kuracia polievka a vyprážaný kaleráb + kaša zemiaková.

lencyca
20. mar 2012

@ivanajelinek som rada ze chutili,myslim ze ano,ta smotana to zjemnila,mamina ich dnes u mna jedla a hned si pytala recept...

glee
20. mar 2012

Baby, dajte tip na BEZMASITE JEDLA. Nejak mi uz dochadza fantazia a zapekanych cestovin, granadiru, ci zemlovky sa uz prejedame.

glee
20. mar 2012

baby, inak vam odporucam vyskusat toto rizoto na sladko. Je fakt vyyyyborne, este posypat grankom a jedna mnamka!

http://www.toprecepty.cz/recept/22604-rizoto-na...

janefonda
20. mar 2012

baby dajte mi prosim tip co uvarit z hlavkovej kapusty...

lubka89
20. mar 2012

baby dajte nejaky recept na dobre kur. sote 🙂

alure
20. mar 2012

@glee vyprazany karfiol a zemiakova kasa my sme mali dnes na obed 😉
@janefonda kapustove fliacky 😉

egyptanka
20. mar 2012

brokolicova kremova polievka a sekana so zeleninou a zemiakova kasa

rastulka
20. mar 2012

Naša večera dnes bola tato mnamka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41089 😀

rastulka
20. mar 2012

@danielaj Zajtra som chcela robit tvarohovo-jablkovu žemlovku,ale zmena planu vyskušam tuto karamelovu 😉

danielaj
21. mar 2012

@rastulka dobré ránko, vyskúšaj, určite bude chutiť, má takú málinko karamelovú chuť, je úžasne šťavnatá, naši si všetci chválili a keď už ju jedla aj naša malá, 😕 čo sladké jedlá nechce, tak to je už čo povedať 😉

danielaj
21. mar 2012

@glee to rizoto na sladko určite vyskúšam, vďaka za tip 😉 ja robievam deťom mliečnu ryžu v domácej pekárničke a toto bude zase niečo iné 😉

danielaj
21. mar 2012

@glee zeleninovo-syrová fašírka, zeleninové rizoto, bryndzové alebo vajíčkové halušky, vyprážané plnené palacinky na slano, slivkové gule, perky s lekvárom, zeleninový nákyp, syrové fašírky, prívarky s vareným vajíčkom - zemiakový, šošovicový..., zemiakové placky, langoše, vajíčková fašírka, smotanové placky, lievance, špenát s vajíčkom a zemiakmi, špenátové halušky so syrovou omáčkou..... neviem, či som pomohla 😉

danielaj
21. mar 2012

dnes dojedáme kelovú polievku a idem robiť zeleninové fašírky so syrom (karfiol, kel, mrkva, čo pozostávalo...), zemiakové pyré, čalamáda, uhorky 😉

drobik1
21. mar 2012

my dnes mame polievku zo vcera a spravime francuzske zemiacky... 🙂

briketa
21. mar 2012

@glee plno receptov z hribov, tofu, zeleninove kolace, plnene rajciny, baklazany, grilovaba zelenina, zel. curry, syrove fondue, zapekane zeleniny so syrom atd.

briketa
21. mar 2012

@glee a Indicka kuchyna ma tie najchutnejsie a najvonavejsie recepty bez masa. V indickej restike sa stravujem vylucne vegetariansky, lebo oni so zeleninou dokazu zazraky. Ak mas zaujem napisem recepty mojich favoritov

erni
21. mar 2012

ja budem dnes robit karfilovoe zemiaky od @kibuk
@glee zemiakove placky, ryzovy nakyp, zapekana brokolica so syrom, knedlova omeleta a pangasius na vsetky sposoby 😉

kibuk
21. mar 2012

pekne ranko dnes budeme vela varit,🙂 tatik sa nam vracia z nemocnice tak podla priania 🙂
kelova polievka, zemiaky pecene v rure +pangas, kurca na smotane,kolienka
tak hooor sa do varenia 🙂 😉

rastulka
21. mar 2012

Dobre ranko 🙂Taaak,kysla šošovicova polievka je už hotova a karamelova žemlovka sa pečie 😀

nikita308
21. mar 2012

@rastulka Ahoj prosím ťa ako robíš tú karamelovú žemlovku??? 🙂

jenie123
21. mar 2012

parene buchty 🙂

ivanajelinek
21. mar 2012

@briketa Mohla by si aj mne napisat nejake tie receptiky? Dakujem 🙂

nikita308
21. mar 2012

@rastulka Už nemusíš, už som ho našla... 🙂

firstbaby
21. mar 2012

dnes si uvarime vyvar z kosti a kuracie pecienky s ryzou 😉

kacickah
21. mar 2012

rajčinová polievočka pre malú 😉 pre tatina pečené kuriatko ryžu a uhorkový šalát 😀 a palacinky s nutelou

irsina83
21. mar 2012

@glee zlatko a co tak zemiakove placky, halusky s kyslou kapustou, zapekany krgiol, karfiolove placky 😉

gianni
21. mar 2012

morčacie prsia(ešte sa marinujú v ladničke) a mám načatý cícer tak to nejako skombinujem 😉