Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes to bolo cicerove kari s ryzou 🙂
Kuracia polievka a vyprážaný kaleráb + kaša zemiaková.
@ivanajelinek som rada ze chutili,myslim ze ano,ta smotana to zjemnila,mamina ich dnes u mna jedla a hned si pytala recept...
Baby, dajte tip na BEZMASITE JEDLA. Nejak mi uz dochadza fantazia a zapekanych cestovin, granadiru, ci zemlovky sa uz prejedame.
baby, inak vam odporucam vyskusat toto rizoto na sladko. Je fakt vyyyyborne, este posypat grankom a jedna mnamka!
baby dajte mi prosim tip co uvarit z hlavkovej kapusty...
baby dajte nejaky recept na dobre kur. sote 🙂
brokolicova kremova polievka a sekana so zeleninou a zemiakova kasa
Naša večera dnes bola tato mnamka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41089 😀
@glee zeleninovo-syrová fašírka, zeleninové rizoto, bryndzové alebo vajíčkové halušky, vyprážané plnené palacinky na slano, slivkové gule, perky s lekvárom, zeleninový nákyp, syrové fašírky, prívarky s vareným vajíčkom - zemiakový, šošovicový..., zemiakové placky, langoše, vajíčková fašírka, smotanové placky, lievance, špenát s vajíčkom a zemiakmi, špenátové halušky so syrovou omáčkou..... neviem, či som pomohla 😉
dnes dojedáme kelovú polievku a idem robiť zeleninové fašírky so syrom (karfiol, kel, mrkva, čo pozostávalo...), zemiakové pyré, čalamáda, uhorky 😉
my dnes mame polievku zo vcera a spravime francuzske zemiacky... 🙂
pekne ranko dnes budeme vela varit,🙂 tatik sa nam vracia z nemocnice tak podla priania 🙂
kelova polievka, zemiaky pecene v rure +pangas, kurca na smotane,kolienka
tak hooor sa do varenia 🙂 😉
Dobre ranko 🙂Taaak,kysla šošovicova polievka je už hotova a karamelova žemlovka sa pečie 😀
parene buchty 🙂
@briketa Mohla by si aj mne napisat nejake tie receptiky? Dakujem 🙂
dnes si uvarime vyvar z kosti a kuracie pecienky s ryzou 😉
rajčinová polievočka pre malú 😉 pre tatina pečené kuriatko ryžu a uhorkový šalát 😀 a palacinky s nutelou
morčacie prsia(ešte sa marinujú v ladničke) a mám načatý cícer tak to nejako skombinujem 😉

na zajtra som nachystala stehno, chcela by som nieco na stave, nieco take omackove.. neviete poradit?