icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

riana12
24. mar 2012

u nás dnes slepacia polievka, pečene namarinovane stehná+prska, pecene zemiaky... možno ešte nad niečím mucnym popremyslam...

janusa_
24. mar 2012

u svokrovcov dnes : zemiakove placky (nechutne mastne proste ble) 😝

a idem robit asi len spagetky a nejaky sladky kolacik 🙂

matonka26
24. mar 2012

my sme dnes mali kuraciu polievku a drahy sa blisol a urobil spanielske vtaciky a celkom mu vysli 😎

eva7780
24. mar 2012

dnes sme dojedali gulas z diviny a piekla som buchty s lekvarom

tretulka
24. mar 2012

@michaelabj ja zvyknem davat mrazit napr, pirohy, surove pirohy dam na tacku do mrazaku predmrazit, ked su zmrazene, dam ich do sacku - inak by sa zlepili, ked pride ich "Cas" len ich vyvarim a su mnam, mnam 😉

matonka26
24. mar 2012

@michaelabj ahojky ja som ich normalne uvarene dala zamrazit a v pohode boli 🙂

verinka100
24. mar 2012

@nadhera Vdakaaa za recept 😉

danielaj
24. mar 2012

pekný večer 😉 dnes sme mali guláš, plnenú fašírku pečenú na plechu, dusené zemiaky s cibuľkou a plánovala som ešte nejaký koláčik, ale sme sa vybrali opekať k Váhu, teraz sme prišli, tak bude koláčik až zajtra 😉

matax
24. mar 2012

@snu ahoj, ryzový nákyp, zemiakova kasa s kompotom, krupicová kasa, polievka( okrem strukovinových, kapusty-ak ide na brusnu operáciu), granadír bez slaninky, ryza so zeleninou, zemlovka, dukátove buchticky... ak moze vajicko, tak rozne zapecene cestoviny, zapečené zemiaky, rizoto.. podla toho, na aku ide operáciu, ci bude smieť tučne jedlá, alebo nafukujuce, ci len drázdive ma vypustit.. drzim palce, nech ste zdravi

anavila
24. mar 2012

noooooo tak ja som sa dnes obžrala ako také prasa doslovne 😀 😀 😀 doma som varila ryžu a také masko bravcove na šťave, a bravcovy vyvar so spenatovymi haluskami, bude aj na zajtra. A boli sme u susedov na oslave, tak tam sme jedli jednohubky vsetkeho druhu, chlebicky (boli to zapecene toustove chleby so sampinonmi,sunkou, na vrchu bolo koliesko paaradajky, mozeralla a bazalka celé rozliate na tom chlebiku mnam) a potom grilovane masko s pecenymi zemiakmi v supke a domaci kecup a zeleninka...zapijala som to pivom, cakam kedy sa z toho pos.....m 😅 😅 😅 😅 😅

anavila
24. mar 2012

a aby som nezabudla este torta bola v tvare Včielka Maja , krásna bola a aj chutná, plnená pudingom 😎

matax
24. mar 2012

@snu mozes skusit rozne zeleninove omácky ako privarky, ale redsie mixovane a k tomu priloha.. alebo napr. jablcka dusene mixovane s cestovinou, kedysi som robila na chire, ale uz si nepamatam, co vsetko im varili..no a mlete masko, nesnazene, bolo aj na druhý den po zákroku po brusnej operácii, prvý den tekutá strava-vsetko riedke a mixovane, dalsi den kasovite.. dalsi den setriaca dieta nedrázdivá uz nemixovana ...nenafukujuca strava .ale zálezi , na aku ide operáciu

happy8051
25. mar 2012

u nas dnes nedelna klasika: nedelny vyvar s rezancami a zeleninkou, pecene kurca, hodim k nemu aj par zemiakov vopred uvarenych v supke, ryza s kukuricou, kapustovo mrkvovy salat, a dnes aj dezert pre navstevu: kinder bueno rezy

martinkatinka
25. mar 2012

Idem robi´t tortilly, ktoré mi tu poradila jedna kočka a k tomu zeleninka a masko.. mňam teším sa, pozvala som na obed kamošku.
Ale včera ma segra zvozila, že nerobievam nedeľné koláče 😀

martinkatinka
25. mar 2012

@happy8051 máš recept na tie kinder bueno rezy? nie je to náročn0? ak nie, možno by som poobede skúsila upiect, ked mi bude asistovat kamoška 😀

siia
25. mar 2012

@happy8051 ten dezert vyzera lakavo,aj ja by som poprosila receptiiiik :D

katarinajurikova
25. mar 2012

tak dnes karfiolova polievocka a br.na stave +ryza 😉

vivusika
25. mar 2012

morčacie plátky na horčici, ryža, polievka falošná gulášová. Zostávajú mi škvarky v chladničke, tak už kysne cesto na škvarkové pagáčiky 😀

kibuk
25. mar 2012

bravcovy vyvar a vela zeleninky 🙂 bravcove pliecko s fazulkou a kukuricou, zemiaky,ryza
krasnu nedelu vsetkym 🙂

snu
25. mar 2012

dakujem vam dievcence za rady..

snu
25. mar 2012

dnes varim rezniky z krkovicky,ktora sa kupala v mliecku,pyre a kapustovo-mrkvovo-cibulkovy salatik a samozrejme polievocka

nelly3
25. mar 2012

kuriatko sa pecie, k tomu zemiakova kasa a salatik KFC ( dneska po prvy krat, uvidime ci sa podari) 😉

lucikatn
25. mar 2012

zajtra má Timuško 2 rôčky tak dnes si robíme mini oslavu - grilujeme (kuracie mäso a zeleninu) a upiekla som tento koláčik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24078

karin0401
25. mar 2012

na jednom plechu pečiem kuriatko kapustu a zemiaky

kinka555
25. mar 2012

kremova brokolicova polievka a segedin 😝

li_la
25. mar 2012

Dnes má premiéru segedín 😀

elka74
25. mar 2012

fašírka, americké zemiaky, mrkvový šalát, kuracia polievka