icon

Čo mávate na večeru?

19. jan 2023

Co veceriavate, co davate detom veceriat?

marianarem
19. jan 2023

My s manzelom vacsinou salaty. Pre maleho je to odpudive jedlo, takze jemu robim osobitne take jednoduche vecere. Dnes mal napr. smazene bataty a varene vajicko, vcera pohanku, syr a ovocie, predvcerom mungo, rybie prsty a olivy.

koteska83
19. jan 2023

Ja bagetu alebo sendvic obcas wrap. Zo sunkou, vajickom , syrom , avokadovou pomazankou, lučinou. Nie vsetko naraz vselijako kombinujem. A k tomu zeleninu ( rajciny, paprika, uhorka , redkovka, ladovy salat....) dcera ako kedy ...bagetku s lucinou, sunkou , syrom. K tomu avokado. Niekedy chce len jablko, alebo krupicovu kasu.

mikadooo
19. jan 2023

Tak rôzne 🤷. Pondelok sme dojedali rezne z nedele, utorok soté s tarhoňou, včera špagety, dnes pirohy. Zajtra asi vyprážaný syr alebo vajcové chleby, ešte uvidím...

slavomira236
19. jan 2023

Kedy ako dnes mali praženicu včera lievance deň predtým cestoviny s paradajkovou omáčkou ..vetsinou tepla vecera

autor
19. jan 2023

Teda zeny musim sa inspirovat, obedy varim, ale z obedu vecer uz nejeme a pridu deti zo skoly- tam maju obed a hned samozrejme jedia 😁 cize si daju nejake rozky, pecivo...a na veceru zas vacsinou rozky, tousty...pride mi ze stale jem dookola to iste, a tolko peciva za den ved to asi nie je ani dobre pre telo..
Ked aj na desiatu pecivo 🙈 a ja som s mladsim doma cize zas varit obedy +vecere, ale celkovo mne napr. varene jedno na veceru uz nechuti moc, je potom tazko ...ale zas rozky to tiez nie je ktovie co stale 🙈

annnna18
19. jan 2023

Tak skus nejake zapekane cestoviny, cestovinove salaty, cestoviny s omackou, rizota na milion sposobov, hokaido polievku,brokolicovu. U nas napriklad ficia tiez studene vecere chlebiky ked tak aspon nejake pomazanky vajickova,tuniakova,redkovkova, rybyckova 😁 vajicka na vsetky sposoby ak ked moj maly je najstastnejsi ked ma maslovy chleba😂

euka210
19. jan 2023

Bud zvysky z obedu, rozok s niecim, krupica

taminka1986
19. jan 2023

U nas ako sa podari,podla toho kedy pridem z prace a ci mam chut este narcyhlo nieco uvarit. Ja mam ale rada teplu veceru lebo chlieb sa mi nerata a rychlo vyhladnem kym idem spat okolo polnoci🤣🤭 Takze bud polievky typu hrachova,gulasova,nakyslo,privarok s vajcom,oprazenou parkou alebo rizoto,granadir,cestoviny s omackou, alebo ked uz nic ine tak aspon prazenica,omeleta-tam robim rozne obmeny zemiakova,sunkova,sampionova atd.Dalej lievance,parky,toasty,snazim sa to striedat. Dcera zje hoc co ale najradsej ma chlieb sunku syr a zeleninu ale to jej nerada davam na veceru,kedze si to nosieva na desiatu.

elia9
19. jan 2023

Večeru máme väčšinou suchú..ak sa nepočíta praženica, krupicová kaša alebo párky...väčšinou len pečivo so šunkou, salámou, cherry..prípadne polievka sa dojedá..no sme naučení tak, že varené jedlo len na obed, ale samozrejme máme aj výnimky 🙂

ivik4
19. jan 2023

Ja 95% suche vecere. Robim si hotdogy, oblozeny tanier -pecivo zelenina sunky salamy syr, alebo omeleta tiez s pecivom. Neznasam jest 2x do dna varene jedlo

veselo_neveselo
19. jan 2023

Salaty, polievka, ked neches varene. Aj studeny cstovinovy salat. Rozne natierky. Kase.

roja01
19. jan 2023

Ja som vzdy na veceru podavala niektoru z hustych polievok, pripadne ryzovy nakyp, krupicnu kasu, kasu z ovsenych vlociek, take hrubsie karfiolove placky s kecupom, vajickove chlebiky s mladou cibulkou a paradajkou a pod.

amelia89
19. jan 2023

mame teple vecere- polievku,rybu s batatmi,salaty, cestoviny,rizoto, tarhonu so zeleninou,halloumi,hummus, cervenu sosovicu, atď

ninusa221
19. jan 2023

Čo chladnička dá alebo čo môj žalúdok chce väčšinou len take ako rožok s maslom šunkou chleba vo vajci no keď sme hladný tak si robíme aj palacinky o 10😂😂🤌🏼

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
zobaka
20. jan 2023

toasty s avokadovou pomazankou, paradajkami, vajickova natierka, tuniakova, alebo pytaju volske oka, niekedy ked sa mi chce uvarim na rychlo kuracie, alebo cestoviny so syrovou omackou s lososom, vyprazany syr hocico a ked som unavena a nic sa mi nechce, klasika: "zober si nieco z chladnicky" 😝

tenerifka
20. jan 2023

ak mam volno, tak co uchmatnem z chladnicky-vacsinou syr, olivy+pohar vina, ak pracujem (zacinam o 16,30-17,00 a koncim 23,00-00,00), tak po tieto dni nic, ani v praci, to nemam kedy a o polnoci doma tiez nehrozi.
Viem, hrozne, ale ja sa citim dobre, jem pocas dña a v strave mi nic nechyba

simca06022011
20. jan 2023

Hocičo, to co je na obed, alebo polievky alebo pecivo s niečím, ja často ani neveceriam. Ale teda doma všetci večeraju. Dcéra sem tam krupica kaša alebo len jogurt, niekedy cestoviny... záleží aj aký bol deň a aký obed :D nie je to u nás hlavne jedlo dňa.

jasminet
20. jan 2023

rozne - vcera napr. polievka a ryzovy nakyp kedze som varila rano pred pracou. kto nechcel dal si jogurt. syn a muz maju radsej teple vecere, tak nieco musime varit. niekedy mame zvysky z predchadzajúceho dna - kura, sote. niekedy urobim len prazenicu, parky, chlieb/knedle vo vajci, rychle cestoviny. ked robim napr. bolonsku omacku, tak cast si zamrazim a potom len uvarim cerstve cestoviny a omacku ohrejem.
krupicovu kasu lubia ale o chvilu su zas hladni vsetci po nej.

kp7333
20. jan 2023

Ved daj detom na veceru to, co si varila na obed. Ja to tak robim, ked som doma na HO a varim obed, deti to maju ako veceru, ked pridu zo skoly. Mne staci aj rozok so sunkou, ale oni maju pecivo na desiatu, tak nechcem, aby to aj vecerali. A ked som v praci a nemame navarene z predosleho dna, tak na veceru spravim nieco rychle - sote, rybu alebo steak, pripadne len rychlu polievku a k tomu nieco (pizza chlieb, placky alebo palacinky, lievance a pod.), pripadne nieco grilovane alebo pecene v rure.

tiezjedna
20. jan 2023

ja to robím tak, že varím večere a tie potom s mužom, prípadne najstaršou dcérou, ak nejde na prednášky, dojedáme na obed👍 To sa mi osvedčilo. Doobeda nemusím skákať okolo hrncov a mám kľud na prácu, kým sú dve mladšie deti v škole😎 Pečivo u nás vedieme iba ako časť svačiny. Keď dovalia zo školy, tiež hneď hlavu zavŕtajú do chladničky, aj keď mali (a zjedli) obed. Takže vždy tam je hrozno, uhorky (šalátové), jogurty atd

jesenzima
20. jan 2023

Väčšinou čo ostane z obeda, polievka, alebo toasty ... Deti niekedy kašu,puding,jogurt ...

teleskop
20. jan 2023

zelenina bielkoviny

zlatovlaska123
23. jan 2023

Nikdy nevarím špeciálne večere. Ja sa snažím večer nejesť a muž s deťmi dojedajú z obeda alebo proste suchá strava - čo sa nájde v chladničke alebo im spravím grís, praženicu, chleba vo vajci...

rikarika
23. jan 2023

Ja neveceriam a ostatni, co si kto najde.