icon

Čo môžem spraviť so sušenými brusnicami?

eliskapa
7. feb 2017

Baby viete mi poradiť čo môžem spraviť so sušenými beusnicami? Dakujem

sonalove
7. feb 2017

Zjesť😉 su velmi zdrave a aj chutne. Ja ich dávam do cesta, namiesto hrozienok. Do susenej ovocnej zmesi ktoru potom vecer 'vyzobavame' ( rozne druhy orechov, vlasske, para, lieskove, susene hrozienka, brusnice, banany, papaja, aj ibistek.
Este mozes dat brusnice do ranajkovej zmesi roznych druhov vlociek, ja si ju miesam s jogurtom. Davam tam: ovsene, pohankove, pšenove vločky, potom pomlete orechy-vlasske, mandle, pomlete dynove semienka, kokos, pufovany amarant, pufovanu quinou a chia semienka + hrozienka a brusnice alebo aj sus. Ananas. k tejto zmesi si pridam nakrajane jablko a jogurt- a vydrzim z toho doobeda. Tuto pomiesanu zmes mam v doze- vzdy odsypem len porciu do misky na ranajky. 😉

eliskapa
autor
7. feb 2017

@sonalove dakujeeeem ... mam doma dve velke balenia a uz im pomaly konci zaruka tak som ich nechcela vyhodit ... si mi pomihola 🙂

hyta
10. feb 2017

@eliskapa Skvelé i do varenia, ja z nich robím omáčku k mäsku, napr. ku králikovi.🙂

kim12345
10. feb 2017

Ja davam do ovsenych kaší,do kolacov kde maju ist hrozienka davam brusnice,tie mi viac chutia,aj do plnky do kuraťa

snehuuulienka
10. feb 2017

Minule som spravila muffiny s brusnicami🙂ale papam ich casto len take ciste bez nicoho,a chutia skvele😉