Čo na obed?
Bodaj ženy poraďte. :D co idete variť zajtra ? Rozmýšľam už hodinu a nič normálne mi nenapadá...
Len nepíšte ze nič prosím Vás. :D chcem normálne tipy . DAKUJEM
Mne tiež zjedia čokoľvek, len čo keď nemôžu všetko, chvalabohu Bohu obmedzuje ma to len pri pečení, muž orechy a najstaršia kakao a kopec druhov ovocia, len niekedy už ani ja neviem co by som od vôle jedla, ale čo im uvarím zjedia a keď sa pýtam, tak mi je povedané ze mam uvariť surové 😀 možno raz za mesiac si niekto niečo objedná a ja nemusím vymýšľať
@henka123123 ahoj,ako prosím robíš ten kuskus s tými tyčinkami surimi?znie to veľmi zaujimavo
@evica17 ahoj.dala som si do rajnice 3 plAtky masla a mrazenu zeleninovu zmes.restovala som to kym sa maslo roztopilo.pridala troska vegety.kurkumy.sojovej omacky worchestrovej.suseny medvedi cesnak...prisypala som tam kus kus 2 minutky restovala podliala 3 dc vody hodila tam tie surimy tycinky trosku kari korenie a zakryla a dala na polovicny plamen 5 minut.premiesala a hotovo
@evica17 takto to vyzeralo

@mamusa123456789 s vytváraním nemám problém ale to asi vďaka tomu že môj muž aj dcéra zjedia všetko nikdy nepovedali nie toto nezjem toto mi nechuti takže toto mam obrovské šťastie.. Lebo od kamaráti ek počúvam len toto mi nechcú jest deti toto muž nezje vôbec takže to mam veľmi uľahčene.... Ale používam hlavne knihu recepty starej matere je ktorá sa dá stiahnuť z netu do mobilu....... A aktuálne som pridala začiatkom leta aj knihu recepty bez mäsa a to sa veľmi u nás tiež uchytilo ze dosť aj maso obmedzujeme