icon

Čo na raňajky?

5. dec 2022

Mliečne nesmiem, ani rastlinné náhrady mi nerobia dobre, vajcia nesmiem… z vlociek a ovocia mi je už zle 😄

lauriik
5. dec 2022

Pecivo, lucina, syr, sunka, zeleninka ?

viestta
5. dec 2022

@lauriik lucina a syr nie su mliecne?

tenerifka
5. dec 2022

polievky, cela Azia fici rano na polievkach, chutiam sa medze nekladu. Takisto tuniak, sardinky+zelenina na chlieb je rano fajn

sense
5. dec 2022

Nemôžes nič mliečne kvôli bkm alebo kvôli laktoze?

natalala
5. dec 2022

Skus nejake rastlinne natierky napr od lunter so sunkou a zelenina k tomu. Alebo nejake sladke pecivo bezmliecne+dzem a kava.

bluemoon24
5. dec 2022

Souhlasim, ze polevky jsou v tomto obdobi top. Jinak chleba s avokadem, oriskovym maslem, francouzske tousty bez mleka. A vlocky myslis musli? Kase jsi zkousela? Jsou ruzne druhy, muzes tam dat rostlinne mleka (nevim, jestli si myslela, ze nemuzes aj ty) nebo klidne z vody, pridas javorovy/cekankovy sirup, banan (toto my jinak ranajkujeme kazdy den). Kasi je xx druhu, tak muzes obmenovat. Nebo snidanove muffiny vajickove. Je plno moznosti. Pozri si nejake veganske ig profily nebo na pinterestu a inspirace bude dost.

domak2
5. dec 2022

Rastlinné náhrady komplet všetky ti nerobia dobre? Lebo to potom fakt nemôžeš skoro nic

lauriik
5. dec 2022

@viestta to som si nevsimla 🤦🏼‍♀️
@autorka Tak potom jedine sunka, pastika, pomazanky strukovinove a podobne

veselo_neveselo
5. dec 2022

Ovsenu kasu na slano 🙂 Aj ine kase ako ovsene. Quinoa tiez sa da spravit, aj na sladko aj na slano.
Humus (cicerove natierky), arasidove maslo (alebo ine orechove masla), avokado na chlebik.
Polievky, ako uz zaznelo.
Slaninu s chlebom. Alebo aj mastny chlieb s cibulou 🙂

kvetinka75
5. dec 2022

@tenerifka ja teiž ráno, hlavne v zime jedávam polievky. A husté, Zasýtia a zohrejú. Dnes mám kalerábovú s pohánkou. Veľmi dobrá. Alebo si urob nátierky zo strukovín ak tie môžeš a daj si pohánkové chlebíčky, alebo hrachové - tie polystyrénové.