icon

Čo na večeru?

13. jún 2023

Ahojte baby, poraďte niečo dobre na večeru pre mna a pre muža … už nemám žiadne napady ! 😃

xux
13. jún 2023

Ja sa chystam robit sweet chilli kuracie so zeleninou a ryzou

otvorena
13. jún 2023

Ahoj z kauflu cibuľove bagety naplním zelenina šunka vajko dresing. . Tiež už neviem že čo 🤷dnes toto
Zvyknem občas aj syr , langoše, obložené chlebíčky, toasty alebo hemendex .. praženicu , lečo .. rýchlovky

nika1971
13. jún 2023

pecene jaternicky so zemiakmi...

a_alexandra_a
13. jún 2023

Zapekané cestoviny s brokolicou, pohánka s restovanou cuketou a zeleninou, tuniakové cestoviny, pečená zelenina...

babababka
13. jún 2023

Granadír,lievance,šunkafleky.

melanta
13. jún 2023

Kurací steak so šalátom (rukola, lístky bazalky, grilovaná broskyňa, feta syr)

deti95060810
13. jún 2023

prečo večeru varíte? u nás len chlieb, rožky .... popr. niečo len ľahšie - ovocie.

moonlight1210
13. jún 2023

U nas dnes vyhrali hlasovanie fasirky.

lugie
13. jún 2023

My máme dnes tortilu s halloumi a zeleninou 😜

brendaa
13. jún 2023

Varim viac. máme z obeda... Ja mám večeru suchú už dlhšie a nemám chuť na varené...

maminka940
13. jún 2023

Nič ... Čo chladnička dá ... Jogurty, chleba , paštéka ,šunka Lúčina, zelenina
Možno vajcovy chleba alebo občas palacinky
Obed máme v robote obaja
A dcéra detto

hortenziaj
13. jún 2023

@deti95060810 ja napr nemám chuť na suché večere a aj deti,kedysi zjedli cottage a tak a teraz tiež len varené. A z obedu väčšinou neostane pre vsetkcyh,tak musím dačo navariť,aj keď sa mi nie vždy chce.

hortenziaj
13. jún 2023

Tortelony z Kauflandu,za 1.89 máš dve porcie,za 3minuty hotové,navrch pretlak, keď sa nechce variť.

Cestoviny s omáčkou,prípadne ja dávam napr len zeleninu,kukuricu a do horúcich cestovín rozpustiť nivu alebo Encián,tiež rýchle a zdravé.
Filé so zemiakmi
Tofu s ryžou a zeleninou
Palacinky
Lievance s tvarohom
Tvarohové guľky s makom
Cestoviny a tuniakom,alebo ryža s tuniakom

lenka567899
13. jún 2023

@deti95060810 tak to si predstaviť neviem, takéto veci jem na raňajky nie na večeru

onedaynick
13. jún 2023

@deti95060810 aj u nas sa skoro denne vari, malokedy mame suchu. Vcera sme mali burgre domace, dnes zapekany baklazan s mozarellou.

luccija
13. jún 2023

@lugie my dnes šalát s halloumi

luccija
13. jún 2023

@deti95060810 ty varíš obed ona večeru🙂
Čo raňajkujú a desiatuju tvoje deti?lebo mne by nezjedla zase rožok, keď ho má na desiatu a ani ja.

simulienka2207
13. jún 2023

Vcera sme mali palacinky, dnes leco 😀

a_alexandra_a
14. jún 2023

@deti95060810 pretože nechcem jesť pečivo aj na raňajky aj na večeru 🙂 to, že ty mávaš toto na večeru neznamená, že je to jediné správne 😉

eliska13
14. jún 2023

@hortenziaj cestoviny, pretlak, palacinky, lievance veď to je sama múka, sacharidy nie som bio matka, ale cestoviny asyrová omáčka výživová hodnota 0.To už radšej hemendex, či chlieb s pomazánku a zeleninou.
@a_alexandra_a moje dcéry športujú 3x týždenne kaloricky výdaj obrovský.S rožkom by som nepochodila.Bud mäsový steak, soté, ryba, tuniakovy šalát, občas vajcova pomazánka, omeleta, alebo strukovinove polievky, šalát s kuracím masom.My sme všetci hladní a potrebujeme niečo malé teplé.Ja mám obed v práci o 13 už pred odchodom z práce si dávam ochutený tvaroh, či ovocný šalát a všetci sme ako vyzle.

hortenziaj
14. jún 2023

@eliska13 neviem odkiaľ máš že výživová hodnota nula. Asi zle ratass a kukas,však sa kukni na múku, alebo čo,však muka má aj bielkoviny. 11 g bielkovín na 100g ,toľko čo napr tvaroh,viac ako jogurt a mlieko. Neviem čo všetci máte s tým,že keď je niečo múčne tak je to výživová hodnota nula a je to len bordel. A dá sa aj celozrnná ,tam máš aj minerály a vitamíny. Nemám rada toto brojenie proti cestovinám,mukam a iným veciam. Však ani to mäso nie je úžasné

eliska13
14. jún 2023

@hortenziaj koľko zje dieťa gramov tých cestovín?zaliatych slaným roztopeným syrom
Porovnaj to koľko má bielkovín mäso, tuniak, vajce.

hortenziaj
14. jún 2023

@eliska13 ideme skôr vegatariansky, obedy máme viac bielkovín, a aj raňajky ak sa dá. Ale zas ani priveľa bielkovín nie je nič vhodné pre tvoje telo. Ale v podstate je mi to jedno,len som reagovala na to keď niekto napíše na niečo že výživová hodnota nula. To môžeš tak akurát napísať na alkohol,keďže ten je taký,ale pri normálnom jedle má toto vytáča do vyvrtky.

kvetinka75
14. jún 2023

rizoto

deti95060810
14. jún 2023

@a_alexandra_a prečo by to malo byť správne... to si kde vyčítala...😉

limoncino
14. jún 2023

@melanta mňam ale si mi spravila chuť, mäso síce veľmi nejem ale kuracie si občas dam

sense
14. jún 2023

Dnes vitello tonato, včera bol grécky šalát a chlap si do toho pridal ešte sterilizovaných cícer aby mal viac sacharidov a bielkovin

vanessad15
16. jún 2023

Šalát z quinoy a brokolice, a ako snack za večerou domáci Milky Way zákusok🙏

emmabenkova
21. nov 2023

Celkom dobré inšpirácie sú tu: https://svetoverecepty.sk/co-na-veceru/

simca06022011
21. nov 2023

@vanessad15 ako robis quinou prosim, nejaky overeny recept? na hocijaky sposob.. ja som uz jeden balik po spotrebe vyhodila.. a este jeden mi kvasi v skrini a neveim co s tym :D