Čo na večeru?
Ahojte baby, poraďte niečo dobre na večeru pre mna a pre muža … už nemám žiadne napady ! 😃
Ahoj z kauflu cibuľove bagety naplním zelenina šunka vajko dresing. . Tiež už neviem že čo 🤷dnes toto
Zvyknem občas aj syr , langoše, obložené chlebíčky, toasty alebo hemendex .. praženicu , lečo .. rýchlovky
pecene jaternicky so zemiakmi...
Zapekané cestoviny s brokolicou, pohánka s restovanou cuketou a zeleninou, tuniakové cestoviny, pečená zelenina...
Granadír,lievance,šunkafleky.
Kurací steak so šalátom (rukola, lístky bazalky, grilovaná broskyňa, feta syr)
prečo večeru varíte? u nás len chlieb, rožky .... popr. niečo len ľahšie - ovocie.
U nas dnes vyhrali hlasovanie fasirky.
My máme dnes tortilu s halloumi a zeleninou 😜
Varim viac. máme z obeda... Ja mám večeru suchú už dlhšie a nemám chuť na varené...
Nič ... Čo chladnička dá ... Jogurty, chleba , paštéka ,šunka Lúčina, zelenina
Možno vajcovy chleba alebo občas palacinky
Obed máme v robote obaja
A dcéra detto
@deti95060810 ja napr nemám chuť na suché večere a aj deti,kedysi zjedli cottage a tak a teraz tiež len varené. A z obedu väčšinou neostane pre vsetkcyh,tak musím dačo navariť,aj keď sa mi nie vždy chce.
Tortelony z Kauflandu,za 1.89 máš dve porcie,za 3minuty hotové,navrch pretlak, keď sa nechce variť.
Cestoviny s omáčkou,prípadne ja dávam napr len zeleninu,kukuricu a do horúcich cestovín rozpustiť nivu alebo Encián,tiež rýchle a zdravé.
Filé so zemiakmi
Tofu s ryžou a zeleninou
Palacinky
Lievance s tvarohom
Tvarohové guľky s makom
Cestoviny a tuniakom,alebo ryža s tuniakom
@deti95060810 tak to si predstaviť neviem, takéto veci jem na raňajky nie na večeru
@deti95060810 aj u nas sa skoro denne vari, malokedy mame suchu. Vcera sme mali burgre domace, dnes zapekany baklazan s mozarellou.
@deti95060810 ty varíš obed ona večeru🙂
Čo raňajkujú a desiatuju tvoje deti?lebo mne by nezjedla zase rožok, keď ho má na desiatu a ani ja.
Vcera sme mali palacinky, dnes leco 😀
@deti95060810 pretože nechcem jesť pečivo aj na raňajky aj na večeru 🙂 to, že ty mávaš toto na večeru neznamená, že je to jediné správne 😉
@hortenziaj cestoviny, pretlak, palacinky, lievance veď to je sama múka, sacharidy nie som bio matka, ale cestoviny asyrová omáčka výživová hodnota 0.To už radšej hemendex, či chlieb s pomazánku a zeleninou.
@a_alexandra_a moje dcéry športujú 3x týždenne kaloricky výdaj obrovský.S rožkom by som nepochodila.Bud mäsový steak, soté, ryba, tuniakovy šalát, občas vajcova pomazánka, omeleta, alebo strukovinove polievky, šalát s kuracím masom.My sme všetci hladní a potrebujeme niečo malé teplé.Ja mám obed v práci o 13 už pred odchodom z práce si dávam ochutený tvaroh, či ovocný šalát a všetci sme ako vyzle.
@eliska13 neviem odkiaľ máš že výživová hodnota nula. Asi zle ratass a kukas,však sa kukni na múku, alebo čo,však muka má aj bielkoviny. 11 g bielkovín na 100g ,toľko čo napr tvaroh,viac ako jogurt a mlieko. Neviem čo všetci máte s tým,že keď je niečo múčne tak je to výživová hodnota nula a je to len bordel. A dá sa aj celozrnná ,tam máš aj minerály a vitamíny. Nemám rada toto brojenie proti cestovinám,mukam a iným veciam. Však ani to mäso nie je úžasné
@hortenziaj koľko zje dieťa gramov tých cestovín?zaliatych slaným roztopeným syrom
Porovnaj to koľko má bielkovín mäso, tuniak, vajce.
@eliska13 ideme skôr vegatariansky, obedy máme viac bielkovín, a aj raňajky ak sa dá. Ale zas ani priveľa bielkovín nie je nič vhodné pre tvoje telo. Ale v podstate je mi to jedno,len som reagovala na to keď niekto napíše na niečo že výživová hodnota nula. To môžeš tak akurát napísať na alkohol,keďže ten je taký,ale pri normálnom jedle má toto vytáča do vyvrtky.
rizoto
@a_alexandra_a prečo by to malo byť správne... to si kde vyčítala...😉
Dnes vitello tonato, včera bol grécky šalát a chlap si do toho pridal ešte sterilizovaných cícer aby mal viac sacharidov a bielkovin
Šalát z quinoy a brokolice, a ako snack za večerou domáci Milky Way zákusok🙏
Celkom dobré inšpirácie sú tu: https://svetoverecepty.sk/co-na-veceru/
@vanessad15 ako robis quinou prosim, nejaky overeny recept? na hocijaky sposob.. ja som uz jeden balik po spotrebe vyhodila.. a este jeden mi kvasi v skrini a neveim co s tym :D

Ja sa chystam robit sweet chilli kuracie so zeleninou a ryzou