icon

Čo nachystať na rýchlu večeru pre manžela?

3. feb 2025

Viete poradiť nejaké ozaj rýchle jedlo? Zajtra mám cez deň toho veľa, večer idem do práce a potrebujem niečo rýchle mužovi nachystať. Ďakujem

viestta
3. feb 2025

Leco

deti95060810
3. feb 2025

definuj rýchle... chceš navariť za hodinu? a pre koľko osôb..

miskajerry
3. feb 2025

rybie prsty

ukgirls
3. feb 2025

kuracie prsia... zemiaky si ocisti a zamoc uz vecer a zajtra len rychlo uvaris a spravis kasu .. popripade cestoviny , poliavka , je toho strasne moc-zalezi co ma rad

lindous
3. feb 2025

Čo máš v chladničke? 😄

zuzanka.zuzu
3. feb 2025

muž je chorý či čo mu je keď si nevládze pripraviť večeru? 🤔 a možno keď je chorý tak bude stačiť natrieť rožok, mne keď som chorá tiež nechutí

lulu0123
3. feb 2025

Toasty,zapekana tortila,prazenica,spagety s hotovou omackou,alebo sucha vecera ked sa nestiha-chlieb s maslom,sunkou,zelenina.

amazonka13
3. feb 2025

😉 dobrú chuť

vikusjk
3. feb 2025

Barsco je rychle, ak mas teplovzdusku, alebo tlakovy, tak spravis rychlo aj maso (mozno okrem hovadzieho). Cize fakt zalezi, co mas doma, co ti je najjednoduchsie...

kitycat
3. feb 2025

Rychla vecera je natret si vhleba s maslom a *ebnut na to sunku a syr. To zvladne, nie?

lelelienka
3. feb 2025

Moj by mal chleba s niecim z chladnicky 😁 Ale ked chces nieco varene, teda v tomto pripade pecene, tak zavin z listkoveho cesta s akoukolvek naplnou, pokojne aj zo zvyskov - dnes napriklad som robila zvysok zemiakovej kase, mrkva z polievky, syr, hrasok. Maly sa nevedel dojest 😉 fantazii sa medze nekladu a nemozes to pokazit.

minenkaa
3. feb 2025

Polotovar,paradajkovu polievku,vyprazany syr ,moze muz uvarit vam obom

simsalabim
3. feb 2025

Spagety s hotovou omackou si nezvladne urobit? Chlieb vo vajci?

michaela789
3. feb 2025

Špagety, ryba na masle (zemiaky môžeš nachystať už dnes do vody a do chladničky), kuracie "steaky", zapekanky, alebo ako baby už spomenuli - pečivo a studená misa (šunka, zelenina, syr, olivy), párky... Ak si v takej časovej tiesni tak snáď muž prežije že nebude mať varené...

rude_baby
3. feb 2025

Nechaj mu číslo na donášku 🤷aj si vyberie, aj teplé to bude mať