Čo najradšej varíte pre svoje deti?
aké staré deti...
je rozdiel čí má 3 alebo 15 r.
Nieco rychle, najlepsie take, co nahadzem do jedneho hrnca alebo pekaca a vari/pecie sa to samo a co viem, ze zjedia bez frflania 🙂
Moj ma najradsej pecenu krkovicku s dusenou cervenou kapustou a knedlou a madarsky gulas. Dufam, ze ti to pomohlo 🙈
Moja ma najradsej ciste cestoviny, takze najcastejsie varim tie.
kura + plnka + ryza :D to miluje.. potom aj cestoviny s roznymi omackami 🙂
U nás varí manžel, ja len občas polievku (mrkva na masle s cestovinami) a výnimočne cestoviny, nedávno palacinky...
Prečo musí byť táto téma anonymná?
@nelca84 moj manzel ma tiez rad tieto jedla sranda
@cyberk asi kura ma rado kazde dieta aj cestoviny co som si tak vsimla
@tanyan radsej anonymne uz ,nedavno som tu hodila temu ze oblubeny zakusok tak sa do mna zeny pustili ze sa musim doma velmi nudit atd ...
Tak po takej skúsenosti rozumiem... Keď to systém dovolí a zjednoduší to život, tak sa nečudujem. Aj keď je smutné, že sa necháme prinútiť spoločnosťou k anonymizovaniu. ☹
Ja som pisala o synovi, ale plati to aj pre manzela, to je pravda 😀
U nas sa napr. kuracina takmer vobec nevari, nikto to nema rad, preferujeme hovadzie masko 😋😋😋
@tanyan ano je to smutne clovek sa uz aj boji tu nievo verejne napisat
@deti95060810 u nás 15r dieťa varí mne
Paprikas, zemiakova omacka, palacinky, bananove lievance, kolienka s vajickom, kolienka s kakaom, parky so zeleninou, grilovane parky s tou slaninkou a zeleninou. Toto su moje istoty, ktore viem, ze vzdy zje. 😀
@queen_mary super ste skvela kucharka ..dakujem ze ste reagovali na temu
Moj 13r. domaca pizza, segedinsky, pecene kura, lasagne..a moja 10r. cestoviny, fliacky s kapustou a slaninkou😊ranajky klasika vajicka na rozne sposoby, aj palacinky a vzdy zjedia rybaciu a avokadovu natierku
Rozne. ;D Nedavno to boli lievancove zvieratka. Pred tym kase. Pred tym cestoviny na rozny sposob. Ich potesi aj chleba s maslom.
Ja mam 3.5 rocne dievčatko a zje všetko čo uvarím ale najradšej má asi halušky na všetky možné spôsoby a polievky. Ona je zlata, vždy mi povie maminka to je výborné 🙂
Mam doma ročného a zatiaľ sa u nás nevymysla, odkedy sme začali s prikrmami, zjedol všetko tak dúfam, že to aj ostane 🤞
Ale ide u nás zelenina na rôzne spôsoby, zelenina pečená, zeleninové placky, zelenenove polievky krémové..
Boze, bolonske spagety, alebo aj spagety s tuniakom, syrom a kecupom. A potom krkovicku, kyslu kapusyu a knedlu. Pecene kura s ryzou. A vyvar. Palacinky. To zjedia s chutou aj 10, 8 rocni, aj 3 rocny a cosi z toho aj 14 mesacna.
Teraz vsetkym chutil zapekany karfiol s cestovinami a pohankou, len 3 rocny hystericky vresk, neviem, co ho to pochytilo, ani za lyzicku 🤪, no mala som z predosleho dna tekvicovy privarok, tak ten zjedol. U neho sa kazde susto rata, lebo je ako nitovka do polievky, tak sa snazim varit tak, aby vzdy aspon nieco pojedol.
13r. kuracie prsia na prírodno zemiaky s maslom a paprikou. 3r špagety s bolonskou omáčkou, veľa syru, 4r plnenu kapustu 🤣
Manžel guláš s knedlikom. A vývar každý a najradšej s drobnými kockami, alebo písmenkami.
Hlavne cestoviny, šaláty, fondue, a gulás to ma rada, a ryby musi
Keď mala tak do 5 rokov zjedla okrem vajca a masla takmer všetko teraz je to čím ďalej tým horšie.... Ale hore uvedené zje...

najradsej to, co viem ze im chuti