Čo pečiete deťom na Vianoce?
Maminy uvítam každý zdravý recept. Mám 17mes. dieťa a rada by som niečo zdravé 🙂 vďaka
Ja mam 2,5r a miluje medovniky a linecke a okrem toho pečiem pardubicke perniky(to su tie plnene) a žltkove rezy a tribitku.
v miske roztlac 2 banany pridaj 1,5 hrnceka ovsenych vlociek k tomu , orechy(podla chuti) asi 3 PLstruhany kokos 1 PL medu a asi 2 rady cokolady na varenie-postruhanej ... vsetko to zmiesaj najlepsie rukou a tvaruj z toho cookies... poukladaj na papier na pecenie a pecie sa priblizne 20minut. ja som to nedavno robila sice bez medu bez orechov a bez kokosu ale aj tak to bolo fain 🙂 zajtra to robim takto ako som napisala 🙂
@reni1512 môj vnuk má rád ovocie, preto pre neho robím na Vianoce marhuľové. Obyčajné piškotové cesto, na to naukladať sterilizované marhule a zaliať to "želatinovým" krémom uvareným z ovocnej šťavy a zlatého klasu.
http://varecha.pravda.sk/recepty/vianocna-stola...
Cukru dávam polovičku a hotovu uz cukrom neposypam, je dost sladka od vsetkeho toho suseneho a kandizovaneho ovocia 😉

Oooo velmi dobra tema! 🙂 ja mam rovnako staru dcerku a nad kolacmi sk lamem hlavu...jednak ich nechcem vela a este k tomu aby to nebol len klasicky cukrovy utok na dieta 🙂