icon

Čo si pripravujete na raňajky?

10. sep 2024

už mi dochádzajú nápady a stále opakujem to isté tak ak máte nejaké svoje obľúbené sem s nimi 🙂

Strana
z2
milanemila
10. sep 2024

Kavu 🙈

biba_18
10. sep 2024

@milanemila to aj ja. kávu a raňajky potom tak 4,5 hodiny po káve ☺️

h2
10. sep 2024

@tenerifka Čo robíš so žĺtkami?

milanemila
10. sep 2024

@biba_18 hej a to je uz vlastne obed :D

pralinka25
10. sep 2024

@h2 neviem co ona ale ja vajcovy liker 😂

barborachors
10. sep 2024

mozarela na platky, paradajky a kava, jogurt s vlockami biely, syry a zelenina atd. Dnes som napríklad mala len dve hrusky a potom kukuričnu dia tyčinku a banan...

h2
10. sep 2024

@pralinka25 Tak ale jej zostane týždenne 14 žĺtkov, to je slušné množstvo likéru. 😂

tenerifka
10. sep 2024

@h2 crema catalana v restike, preto mi zostava tolko bielkov

h2
10. sep 2024

@tenerifka Jáj, jasné, zabudla som, že máte reštiku. Tak potom áno. Hoci, ani ten likér neznie zle. 😄

biba_18
10. sep 2024

@h2 ten likér znie lepšie 😂

evicka530
10. sep 2024

Ja teraz fičím na kokosovou čokoládovej kaši 😃Namocim ovsené vločky, potom ich uvarím v mlieku s kokosom, škoricou a medom a keď je uvarená, pridám kokos a trochu horkej čokolády.

gumkac19
10. sep 2024

Celozrnný toast s arasidovym maslom a banánom
Ovsena/pohánkova kaša s pekanovymi orechami, škoricou, banánom, arasidovym maslom, čučoriedkami
Biely jogurt s ovsenými vločkami+ čučoriedky, orechy, javorový sirup
Rôzne variácie vajec

brendaa
10. sep 2024

@mclissa nalačno pohár teplej vody, cez pracovný týždeň som jedla dlhé roky krajec chlieba s maslom a čaj, sem tam šunku, eudam. Raz za čas vianočka... Asi pred 2-3rokmi som prešla na jeden rožok s maslom sem tam šunka, eidam, vianočka Asi posledný rok som asi prešla na "vyšší" level - suchý rožok 🤣sem tam šunka, syr,... vianočka
V sobotu máme párky v nedeľu vajíčka, alebo toast...
Kávu mám až po raňajkách v práci ... aj desiata v práci...

kwakina
10. sep 2024

Ja som uz na zakladnej skole ranajky nejedla, ale teraz ako som bola tehotna som sa strasne namotala na vajicka.. dve volske oka, jeden toast s maslom, zodve paradajky a polku avokada.. k tomu bud pohar mlieka, smothie alebo kefir. Keby mam kazde rano rozmyslat co jest, tak sa na to vybodnem a nejem nic 🙈

marianarem
10. sep 2024

Ja momentalne len cisty cottage, niekedy tvaroh alebo jogurt, to si uz ochutim trochou.medu, vanilkou a erytritolom. Ked musim ranajkovat nejako za pochodu, tak kokosovu tycinku, ale to nebyva casto. Syn ked ide do skolky, tak len pije mliecne napoje, inac klasika ochuteny jogurt, nejaky Lipanek a podobne veci. Vie zjest aj omeletu na ranajky. Manzel ten idealne nic, niekedy si da ochuteny jogurt.

pralinka25
10. sep 2024

@h2 @biba_18 a este ked pomyslime ze by mal byt na ranajky hned by bol den veselsi 😂

zlatican
10. sep 2024

Napríklad domácu šunkovú penu s pečivom.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
btus
11. sep 2024

závisí od toho, či týždeň alebo víkend. Cez týžden: cottage chesse s olomouckym syrečkom, ovsene vločky a chia, alebo grécky jogurt a pohankové vločky alebo emco musli. Ak si zabudne zobrať, tak mám v práci ešte ovsenú kašu na zaliatie. Cez víkend: ham and egs, praženica, chlieb/pečivo so šunkou, maslom, syrom, pomazánky: šmirkas, vajíčková, škvarková, rybacia, parenicová, sladké raňajky. Víkendy podľa toho, na čo máme chuť.

lneviemmeno
11. sep 2024

Ja si robím väčšinou zapečené toasty, alebo takú tortillu, že dám na panvicu vajíčka ako na omeletu, prekryjem to tortillou, potom otočím, naplním čím chcem a preložím. Niekedy aj sladké raňajky, napríklad lievance alebo ked zostali z druhého dňa palacinky tak tie, niekedy kaša, dlho som letela na cereáliach.. + káva samozrejme musí byť. ale ja jesť musím, mne je naopak zle keď sa nenajem.

ivik4
11. sep 2024

Ja musim mat slane ranajky,inak si nepridem najedena.
Pecivo s niecim
Teraz mam chleba s lucinou, trosku parenice, hlavkovy salat,sunka a paradajka. Za tym mam maly kusok babovky
Par x som mala na rano aj proteinovu kasu s ovocim, fakt vybornu co mame doma ale nebola som najedena z nej

cmarzarafom
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2