icon

Čo variť, keď mi z nedele nič nezostalo?

zuzanita1609
13. okt 2025

Dobré ránko. Pri všetkých tých "zaujímavých" témach takto z rána 🤭,ja sa opýtam celkom "suchú" otázku. Čo idete variť,keď z nedele ništ neostalo ?😁 Ďakujem za inšpiráciu 😉☺️.

Strana
z2
danica2711
13. okt 2025

@zuzanita1609 10-minútové jedlo: na štvrtky pokrájané cherry paradajky krátko orestovať na olivovom oleji s 2-3 ančovičkami a cesnakom, posoliť, zmiešať s cestovinou (najčastejšie používam farfalle), pomiešať, pridať hrsť čerstvej bazalky, posypať parmezánom. Jedávame k tomu nejaký listový šalát

vlachienka
13. okt 2025

Cestovinový tuniakový šalát a na paradajkovú polievku mám už dlho chuť, tak tú spravím. Len také rýchle niečo.

ndrag
13. okt 2025

Ja ked neivem co a nechce sa mi, tak napr varene zemiaky s maslom a ligurcekom + k tomu biele tofu a sampiony opecene na cesnaku. Jednoduche, malo casu zaberie, zatial vsetkym chuti. My sme ale slabi masozruti doma.

64jarka64
13. okt 2025

@zuzanita1609 nám tento krát tiež nič nezostalo tak som urobila palacinky

autumn1
13. okt 2025

Dnes domáca pizza.

ekira1
13. okt 2025

My sme mali včera pečenú kačku, červenú kapustu a knedľu. Tak dnes zapekaný karfiol na odľahčenie..

strelkyna1
13. okt 2025

Lečo.

bielasovicka
13. okt 2025
@ndrag

Ja ked neivem co a nechce sa mi, tak napr varene zemiaky s maslom a ligurcekom + k tomu biele tofu a sampiony opecene na cesnaku. Jednoduche, malo casu zaberie, zatial vsetkym chuti. My sme ale slabi masozruti doma.

@ndrag ligurcek dávaš na zemiaky ako sa dava petržlenová vňať? To som ešte neskúšala. Ligurcek milujem, mám ho aj v záhrade, na zimu zamrazim.

ndrag
13. okt 2025
@bielasovicka

@ndrag ligurcek dávaš na zemiaky ako sa dava petržlenová vňať? To som ešte neskúšala. Ligurcek milujem, mám ho aj v záhrade, na zimu zamrazim.

@bielasovicka ano, na velmi drobno nakrajam, chuti mi to viac ako s petrzlenovou vnatou 🙂.

bielasovicka
13. okt 2025
@ndrag

@bielasovicka ano, na velmi drobno nakrajam, chuti mi to viac ako s petrzlenovou vnatou 🙂.

@ndrag musím vyskúšať 👌

luccija
13. okt 2025
@danica2711

@zuzanita1609 10-minútové jedlo: na štvrtky pokrájané cherry paradajky krátko orestovať na olivovom oleji s 2-3 ančovičkami a cesnakom, posoliť, zmiešať s cestovinou (najčastejšie používam farfalle), pomiešať, pridať hrsť čerstvej bazalky, posypať parmezánom. Jedávame k tomu nejaký listový šalát

@danica2711 naše obľúbené😉mám rada tie talianske rychlovky

danica2711
13. okt 2025
@luccija

@danica2711 naše obľúbené😉mám rada tie talianske rychlovky

@luccija 👍

liusa82
13. okt 2025

ja najradšej robím rizoto.Ale to krémove zajtra budem robiť Milánske.Ale tak ja ho robim často 2,3 týždne neprejdú určite a znovu ho spravím len so všelijakými obmenami.Pre mňa je toto rychlovka

anonym_d49d68
13. okt 2025
@biba_18

aha tak. mne nikdy neostane z nedele 😏 dnes máme fajitas so sójovými mäsom, zajtra šúľance

@biba_18 to si fakt nerozumela alebo si sa iba robila? 🙄😶

biba_18
13. okt 2025

@anonym_d49d68 prosím nezaťahuj ma do debát o mojich myšlienkových pochodoch. sme zjavne rozdielne a viem určite že by ti to bolo zbytočné vysvetľovať ...

katkaseiner
13. okt 2025

Nam ostali zo soboty spenatove halusky, kuraci perkelt a bryndza, z nedele trhane maso a zemiakove pyre, ale pre istotu som vcera namocila suseny hrach a na veceru mam strasnu chut na hrachovu kasu s parkom a volskym okom... plus napr. vzdy planujem co bude rychlo hotove... mam v mraziaku kuracie srdiecka, decka z nich maju radi srdiecka na smotane s cestovinou... takze do konca tyzdna plan uz je.

pikachu999
14. okt 2025

Kapustive fliacky s klobásou 😍

anonym_e53291
14. okt 2025
@frzeiovn

Ja si zvyknem navariť v sobotu tak pripraviť a viac aby mali aspoň do utorka, potom vymýšľam cestoviny, zemiaky...

@frzeiovn fuj akoze to 4 dni jete to iste? Veď to už ani dobre nemôže byt.

frzeiovn
14. okt 2025
@anonym_e53291

@anonym_e53291
Nie to isté...napr. teraz som v sobotu spravila také opekané kuracie prsia s kukuricou a cestovinami, mali sme ešte kyslú fazuľovú polievku. A v nedeľu polievku zo suchého hrachu takú zeleninovú-rozmixovanú a piekla som kačasie stehná, kapusta,knedlik. To sme dojedli včera. A popri tom som v nedelu udusila aj na prírodno divinu a dnes spravím k tomu čerstvú ryžu. No a zajtra budem vymýšľať, ale je to večný pproblém s týmto varením...

anonym_903dcf
15. okt 2025
@anonym_e53291

@anonym_e53291 na jedlo sa fuj nehovori

anonym_e53291
15. okt 2025
@anonym_903dcf

@anonym_e53291 na jedlo sa fuj nehovori

@anonym_903dcf úplne zbytočný komentár. Keď je niečo fuj je to fuj či jedlo či čokoľvek.

anonym_903dcf
15. okt 2025
@anonym_e53291

@anonym_903dcf úplne zbytočný komentár. Keď je niečo fuj je to fuj či jedlo či čokoľvek.

@anonym_e53291 ty si zbytočná celá

3petka
15. okt 2025
@anonym_903dcf

@anonym_e53291 ty si zbytočná celá

@anonym_903dcf vidím že súdiš ľudí podľa seba.

anonym_903dcf
15. okt 2025
@3petka

@anonym_903dcf vidím že súdiš ľudí podľa seba.

@3petka teba sa nikto nepýtal Peter

3petka
15. okt 2025
@anonym_903dcf

@3petka teba sa nikto nepýtal Peter

@anonym_903dcf tak neprispevaj do verejného fóra.

Strana
z2