Čo variť, keď mi z nedele nič nezostalo?
Dobré ránko. Pri všetkých tých "zaujímavých" témach takto z rána 🤭,ja sa opýtam celkom "suchú" otázku. Čo idete variť,keď z nedele ništ neostalo ?😁 Ďakujem za inšpiráciu 😉☺️.
Cestovinový tuniakový šalát a na paradajkovú polievku mám už dlho chuť, tak tú spravím. Len také rýchle niečo.
Ja ked neivem co a nechce sa mi, tak napr varene zemiaky s maslom a ligurcekom + k tomu biele tofu a sampiony opecene na cesnaku. Jednoduche, malo casu zaberie, zatial vsetkym chuti. My sme ale slabi masozruti doma.
@zuzanita1609 nám tento krát tiež nič nezostalo tak som urobila palacinky
Dnes domáca pizza.
My sme mali včera pečenú kačku, červenú kapustu a knedľu. Tak dnes zapekaný karfiol na odľahčenie..
Lečo.
Ja ked neivem co a nechce sa mi, tak napr varene zemiaky s maslom a ligurcekom + k tomu biele tofu a sampiony opecene na cesnaku. Jednoduche, malo casu zaberie, zatial vsetkym chuti. My sme ale slabi masozruti doma.
@ndrag ligurcek dávaš na zemiaky ako sa dava petržlenová vňať? To som ešte neskúšala. Ligurcek milujem, mám ho aj v záhrade, na zimu zamrazim.
@ndrag ligurcek dávaš na zemiaky ako sa dava petržlenová vňať? To som ešte neskúšala. Ligurcek milujem, mám ho aj v záhrade, na zimu zamrazim.
@bielasovicka ano, na velmi drobno nakrajam, chuti mi to viac ako s petrzlenovou vnatou 🙂.
@bielasovicka ano, na velmi drobno nakrajam, chuti mi to viac ako s petrzlenovou vnatou 🙂.
@ndrag musím vyskúšať 👌
@zuzanita1609 10-minútové jedlo: na štvrtky pokrájané cherry paradajky krátko orestovať na olivovom oleji s 2-3 ančovičkami a cesnakom, posoliť, zmiešať s cestovinou (najčastejšie používam farfalle), pomiešať, pridať hrsť čerstvej bazalky, posypať parmezánom. Jedávame k tomu nejaký listový šalát
@danica2711 naše obľúbené😉mám rada tie talianske rychlovky
ja najradšej robím rizoto.Ale to krémove zajtra budem robiť Milánske.Ale tak ja ho robim často 2,3 týždne neprejdú určite a znovu ho spravím len so všelijakými obmenami.Pre mňa je toto rychlovka
aha tak. mne nikdy neostane z nedele 😏 dnes máme fajitas so sójovými mäsom, zajtra šúľance
@biba_18 to si fakt nerozumela alebo si sa iba robila? 🙄😶
@anonym_d49d68 prosím nezaťahuj ma do debát o mojich myšlienkových pochodoch. sme zjavne rozdielne a viem určite že by ti to bolo zbytočné vysvetľovať ...
Nam ostali zo soboty spenatove halusky, kuraci perkelt a bryndza, z nedele trhane maso a zemiakove pyre, ale pre istotu som vcera namocila suseny hrach a na veceru mam strasnu chut na hrachovu kasu s parkom a volskym okom... plus napr. vzdy planujem co bude rychlo hotove... mam v mraziaku kuracie srdiecka, decka z nich maju radi srdiecka na smotane s cestovinou... takze do konca tyzdna plan uz je.
Kapustive fliacky s klobásou 😍
Ja si zvyknem navariť v sobotu tak pripraviť a viac aby mali aspoň do utorka, potom vymýšľam cestoviny, zemiaky...
@frzeiovn fuj akoze to 4 dni jete to iste? Veď to už ani dobre nemôže byt.
@anonym_e53291
Nie to isté...napr. teraz som v sobotu spravila také opekané kuracie prsia s kukuricou a cestovinami, mali sme ešte kyslú fazuľovú polievku. A v nedeľu polievku zo suchého hrachu takú zeleninovú-rozmixovanú a piekla som kačasie stehná, kapusta,knedlik. To sme dojedli včera. A popri tom som v nedelu udusila aj na prírodno divinu a dnes spravím k tomu čerstvú ryžu. No a zajtra budem vymýšľať, ale je to večný pproblém s týmto varením...
@anonym_e53291 na jedlo sa fuj nehovori
@anonym_e53291 na jedlo sa fuj nehovori
@anonym_903dcf úplne zbytočný komentár. Keď je niečo fuj je to fuj či jedlo či čokoľvek.
@anonym_903dcf úplne zbytočný komentár. Keď je niečo fuj je to fuj či jedlo či čokoľvek.
@anonym_e53291 ty si zbytočná celá
@anonym_e53291 ty si zbytočná celá
@anonym_903dcf vidím že súdiš ľudí podľa seba.
@anonym_903dcf vidím že súdiš ľudí podľa seba.
@3petka teba sa nikto nepýtal Peter

@zuzanita1609 10-minútové jedlo: na štvrtky pokrájané cherry paradajky krátko orestovať na olivovom oleji s 2-3 ančovičkami a cesnakom, posoliť, zmiešať s cestovinou (najčastejšie používam farfalle), pomiešať, pridať hrsť čerstvej bazalky, posypať parmezánom. Jedávame k tomu nejaký listový šalát