icon

Čo varíte od štvrtka do veľkonočnej nedele?

michaltat
27. mar 2024

Co varíte od tohto štvrtka do nedele veľkonočnej. Vo štvrtok špenát..

Strana
z3
fev
28. mar 2024

U nás už pár rokov fazuľový prívarok a fašírka s vajíčkom na Zelený štvrtok. A ešte sme pre šibačov napiekli cookies s lentilkami.

marieta777
28. mar 2024

@muchacici 😂

toscania
28. mar 2024

@michaltat štvrtok - špenát s cestovinami a strúhaným vajíčkom, piatok - šišky ( fánky ), sobota - biela fazuľova polievka, nedeľa - karé,zväčša ako rezne + šalát + mrkvovo hraskova jarná polievka ,pondelok - na raňajky obložene misy s údeným, syrmi, klobáskami, chrenom, orechami - obed sa už potom do nikoho nezmestí...

henka123123
28. mar 2024

@nicicka ano bez.nedodrziavame take veci

bubuzu
29. mar 2024

Netuším.😂Rada by som dala nejaké výlety, keď už sme všetci doma, takže možno bude občas na obed rožok niekde na lúke. Má byť krásne.

xckaretxxx
29. mar 2024

@petka552 sunka, hrúbka, klobása.......je predjedlo pred obedom

lacibo
29. mar 2024

@michaltat vo stvrtok spenat s volskym okom a zemiakmi, v piatok pecene zemiaky s acidkom, v sobotu postnu polievku a navecer slavnostna vecera šunka varena, šalat, vajcia, chren, domaca calta ( pecivo), v nedelu kacica s kapustou a knedlou..v pondelok zvycajne dojedame a robime misy pre kupačov

zeldia
29. mar 2024

Tolkí pečiete v nedelu kačky? To je neaky zvyk ak áno kde?

muchotrafka298
29. mar 2024

@zeldia ja napriklad peciem raz na jesen a potom okolo velkej noci, ale teda kupujem len stehna (lebo nic ine nechceme). U nas doma sa to robilo takto, tak som si to prebrala aj do vlastnej domacnosti.

zuzana76
29. mar 2024

@zeldia nie je to zvyk, máme občas, príde mi to slávnostnejšie ako kurča, rezne, to mávame často, takže na väčší sviatok som zaradila kačicu, ale peciem len prsia a stehná, tak to kupujem

tereza123456
29. mar 2024

@michaltat my sme mali vo štvrtok zemiaky s mliekom dnes máme ryby zemiaky sobota zemiaky na kyslo nedeľa a pondelok rezne šalát

vespertine
29. mar 2024

Predpokladám, že sa pýtaš veriacich, alebo tých, ktorí tento sviatok berú nejako vážnejšie. Lebo nám ostatným je to fakt jedno a varíme, čo sa nám chce. Či len také všeobecne typy na jedlá si chcela? Z príspevku sa dá len hádať.

petka552
29. mar 2024

@xckaretxxx ja si k tomu dam zemiakovy salat a mam z toho obed 😀

belaaaaaaaaa
29. mar 2024

@michaltat
@michaltat V štvrtok špenátová krémová polievka; V piatok ryba a zemiaky; sobota mäsový syrej, vajíčková hruška, údené domáce karé, krkovička a pliecko, cvikla a chren, klobásky všelijaké, mazanec a vianočka s masielkom🙂, nedeľa hovädzí vývar a roštenka s ryžou a hranolkami. Už teraz mi tečú slinky🙂 Krásne Veľkonočné sviatky želám.

silvia2013
30. mar 2024
tehotna40
30. mar 2024

@nicicka mojich hladošov nejaký post nezaujima 😀

Strana
z3