icon

Desiaty do školy

26. aug 2022

Žienky budem mať prváčika a absolútne netuším, čo mu baliť na desiatu, dajte mi tipy, prosím.
On je navyše taký montacik, bojím sa, že otvoriť si obedar bude pre neho ťažké a tiež sa bojím, aby sa mu to nevylialo do tašky, keď prípadne nejaké ovocie čo by pustilo šťavu. Bude chodiť na obedy. Čo balite deťom, aby im to chutilo, a ľahko sa jedlo?

Strana
z2
vanilka83
2. sep 2022

Ja som cely život dostávala normálne chlieb/rožok s niečím Iba v servítke a sáčku a tu som 🙂 takže hop na to žiadne umeliny žiadne boxy netreba na co aj....a k tomu nejaké ovko,presnidavku vodu hotovo a určite by som ho neučila ,že každý deň nejaká mamka,zvyk je železná košeľa, ťažko sa jej potom zbavuje.

jaskolka
3. sep 2022

@mamusa123456789 no ale keď ona je kvôli boxu v strese už teraz, tak čo by si jej poradila?
Bud naučí syna otvoriť box, alebo bude mať jedlo v sáčku a ten donesie domov.

mamusa123456789
3. sep 2022

@jaskolka poradila by som jej zabehnúť do pepca... Dnes som tam bola krpatej gumičky kupovať a pri pokladni som videla také špeciálne vrecka na desiatu stalo to čosi do 2e a boli tam myslím 2 väčšie a 2 mensie

pupava36
8. okt 2022

Tuto desiatu mala moja dcera par dnami v skole. Doniesla domov len rajciny a keksiky ze nemala chut na to. Inak chystam desiatu vzdy vecer, rano ja nemam cas este desiatu chystat a este nahanat decka aby sa obliekali, ranajkovali a utekali sme do skolky a skoly.

Strana
z2