icon

Dusené kuracie mäso smrdí

10. aug 2023

Baby ako to robíte kuracie chutné? Mäso akokoľvek či pripravujem soté alebo speciem rure s broskynou syrom tak ma chut len povech mäsa kde je nejake korenie vnutri fuj mna z toho napina a v kombinaci s ryžou ko. Tak isto ked sa pecie kuracie nachrumkavo napovrchu fajn vnutri otras .
Ako mi to mohlo auper chutit škole na obedoch tam to bolo lahodne chutné všade
Sajte mi už rady lebo ma porazi
Chutia mi len kuracie rezne

Strana
z2
tosomja
10. aug 2023

A ako robíš soté? Napíš postup.

tosomja
10. aug 2023

Keď varíš podľa internetu, tak nechápem, kde je chyba, aj na internete je kuracie s broskynou a postup úplne iný ako opisuješ ty. Poriadne sleduj postupy.

autor
10. aug 2023

@tosomja opeciem sprudka na cibuli pridam zeleninu podusim podliate 40min s koreninami potom dokoncim zahustim

autor
10. aug 2023

@tosomja https://varecha.pravda.sk/recepty/zapekane-kura...

Asi som si nevšimla že už sú opečené v postupe nebolo
Mala som to alobalom tiež prikryté pred koncom som ho dala dole

tosomja
10. aug 2023

Na oleji opraž cibuľu do sklovita, pridaj rascu, červenú papriku, pridaj mäso, opraž prudko na ohni, pridaj mleté čierne korenie, petržlenovú vňať. Podlej vodou, var do skoro mäkka. Pridaj zeleninu, dochutiť podľa chuti. Dovariť domäkka. Zahustiť vodou a zemiakovým škrobom. Pri ňom mi nezmení chuť jedla. Ale stačí naozaj trošku. Za lyžicu zarovnanu. Trošku povariť, ochutnať, či niečo nechýba. A mäso musí byť nasiaknuté chuťami, neexistuje, že bude mať divnú chuť.

diewcatqoo
10. aug 2023

Mne tiez kuracie maso smrdi. Ale mne teda smrdi vzdy a vsade, nielen to, ktore urobim ja 🙂

sumilenka
10. aug 2023

Skús časť výpeku alebo omáčky po dovarení vymixovať a potom do toho vložiť mäso, ja už potom málokedy zahusťujem, vtedy to má výbornú chuť. Alebo skús tento recept, dnes som robila ale z vykostených kuracích stehien a americkými zemiakmi a bolo to super. https://dobruchut.aktuality.sk/recept/19244/zap...

tamitamitami
10. aug 2023

Nedávaš málo korenia? Ja som mala podobný problém a zistila som že síce korenia som vždy dala dosť ale málo som solila potom to mäso bolo také nijaké.

tinkavvv
10. aug 2023

Skus podlievat vyvarom.

autor
10. aug 2023

@tamitamitami môže byť len sa aj bojim aby som nepresolola😃
@tinkavvv 👍
@tosomja 🤎
@sumilenka diiiikes 🍀🙂

simca06022011
10. aug 2023

skus inu znacku kupit, na tensie nakrajat, a s umyvanim to nic nema (tiez umyvame maso odjakziva). Proste niekedy smrdi, pretan aj kadejake koreniny pouzivat, hlavne zmesky...AK davas maso iba zapekat, takako pisu zeny, treba ho normalne na panvici orestovat (najlepsie je ked mas taku, ktoru potom rovno hodis do rury) a potom oboozit a dat zapiect. Sote je dlhsie, skus recepty z youtube nejake. Mne smrdelo sote len ked bolo maso stare, podla vsetkeho rozmrazene znovu zmrazene, bolo cele mazlave ale nesrmdelo surove.. ale po uvarezni to bol humus. odvtedy nekupujem v masiarni cerstve prsia :D

prosimopomoc
10. aug 2023

Presne aj ja, inde v pohode, ked ho robim ja, idem sa dogrcat

autor
10. aug 2023

@prosimopomoc 😃 tak niesom sama

autor
10. aug 2023

@simca06022011 no tie zmesky používam najčastejšie. Prsia Lidli tie walfare chov

daniela2202
10. aug 2023

Presne tak, smrdí jak zdochlina .... ako môže voňať, keď je nadopované antibiotikami 👎

Strana
z2