Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Ganache z bielej čokolády

tanusenka
24. sep 2015

Ahojte zienky cukrarky...prosim o rady a typy... spravila som torticku a chcem ju miesto kremu zarovnat ganache z bielej cokolady... leeenze ganache idem robit prvy krat mozte mi poradit ako na to??? za odpovede velmi pekne dakujem

darina1952
25. sep 2015

@tanusenka ahoj, pri bielej čokoláde sa používa pomer 3:1 - teda 3 diely bielej čokolády a 1 diel smotany 33%. Smotanu zahrej tesne pod bod varu a nasyp nalámanú čokoládu, premiešaj do rozpustenia, nešľahaj. Po vychladnutí môžeš použiť 🙂

tanusenka
autor
25. sep 2015

@darina1952 dakujem prisla som na to ano je to tri diely cokoladky a jeden diel slahacky lenze ja som teleso dala som na tri cokolady jednu slahacku ale na tri 100g cokolady malo ist 100 ml slahacky som to musela znova robit hihihi

darina1952
25. sep 2015

😀 no v receptoch je dolezite davat pozor na miery - lebo jedno balenie nie je tolko ako jeden diel 😉 a zvlast pri praci s cokoladou je to dolezite 🙂 ale prisla si na to, takze si sikulka 🙂

Tu začni písať odpoveď...

Odošli