Ako zachrániť nezlepenú griláž?
Ahojte, dá sa nejako zachrániť griláž, ktorá sa nezlepila? Netuším čo som spravila zle, robila som tú plnku na dva krát, ale zdala sa mi ok ta druha. A ked som dnes dala dole tu záťaž z toho po 24 hodinách tak sa tie oplátky od seba odlepuju. Niečo tam viem natrieť medzi to ci uz len zjesť take? Ďakujem
aj mne sa to stalo ☹ pritom recept mám už 25 rokov, a každým rokom sledujem , ako majú grilážky iný tvar a konzistenciu dokonca ja chuť ☹ nedržia pekne ☹
zloženie surovín je katastrofálne ☹
Budem musieť nájsť nový recept .
@lenka7477 už cca 15 rokov robím podľa 1 receptu a vždy držia
Ako si robila? Napis postup, mozno prideme na to, kde nastala chyba. Ja by som zjedla take, ake su.
Ako si robila? Napis postup, mozno prideme na to, kde nastala chyba. Ja by som zjedla take, ake su.
@stankadu roztopila som cukor na karamel, pridala rozpustene maslo a salko. Keď sa to spojilo trochu postáť potom som prisypala posekané orechy, natrela a zaťažila. Neviem či tie orechy neboli moc na veľké kusy nasekané a preto sa až tak nedotýka ta plnka...
@stankadu roztopila som cukor na karamel, pridala rozpustene maslo a salko. Keď sa to spojilo trochu postáť potom som prisypala posekané orechy, natrela a zaťažila. Neviem či tie orechy neboli moc na veľké kusy nasekané a preto sa až tak nedotýka ta plnka...
@katynav26 žĺtka si v recepte nemala písané? Ja robím síce iný recept, ale ide tam cukor, smotana na šľahanie, orechy, žĺtka, hera
@katynav26 môže byť že si dávala slabú vrstvu na zlepenie
Ja mám tiez žltka písané, ale ja nedávam zase salko. A orechy mám písané mleté, nie sekané.

aj mne sa to stalo ☹ pritom recept mám už 25 rokov, a každým rokom sledujem , ako majú grilážky iný tvar a konzistenciu dokonca ja chuť ☹ nedržia pekne ☹
zloženie surovín je katastrofálne ☹
Budem musieť nájsť nový recept .