icon

Hľadám recept na bezlepkové koláčiky k Vianociam

avonka229
17. dec 2022
stormie
17. dec 2022

Pozri si starnku Liana, maju tam rozne recepty zo svojich muk

avonka229
autor
20. dec 2022

@zuzana76 ďakujem🥰

ivana11155
20. dec 2022

Ja len poradim, ja to robim tak, ze do klasickeho "lepkoveho" receptu dam bezlepkovu muku a funguje to. Vzdy sa vsetko vydarilo.

miskaska
20. dec 2022

@ivana11155 aj ja to tak robim, zatial sa mi dari 😀

akvi
20. dec 2022

@avonka229 kup si zmesi na pecenie, vysledok je vzdy uspokojivy. Ak si zrucna pekarka a mas chut experimentovat, tak v podstate sa vsetko da robit z bezlepkovych muk, co robievas normalne z klasickych. Co treba dodrzat je, ze nikdy nedavaj len jeden druh bezlepkovej muky. Ja vacsinou davam kukuricnu - tej najviac, k nej ryzovu/pohankovu a co je dolezite, treba dodat skrob, cize nejaky Gustin, Zlaty klas a pod.. Obcas treba pridat vajce naviac, aby sa nemrvilo, ale to zistis prave tym experimentovanim.. Zacni piskotovymi cestami, tie mi vysli v podstate vzdy. Horsie je to s keksikmi a pod, tam obcas neodhadnes a mrvia sa.. Ale jest sa daju.. Mne niektore kolace chutia ovela viac prave bezlepkove..

avonka229
autor
24. dec 2022

@akvi ďakujem🎄

zuzana76
24. dec 2022
zuzana76
24. dec 2022

Moje bezlepkove, z tých receptov, ktoré som davala hore, len ta “ torta” koláč, to mám z knihy, ale klasika orechovo- vajcové cesto z 10 vajec a jablka plus škorica, tapiokový skrob, cukor

avonka229
autor
18. feb 2023

@zuzana76 ďakujem.príjemný večer prajem