Hodí sa tortová kombinácia čokolády, mascarpone a banánu?
Ahojte chystám sa piecť tortu na narodeniny. Chcela by som čokoládový korpus a krem mascarpone + slahacka + čokoláda. Rozmyslala som ale že by som tam doplnila medzi jeden korpus ešte plnku čo ide do krtkovej torty a banán. Myslite že by sa taka kombinácia hodila?
Pripadne aka by isla ku tej plnke z krtkovej?
Najobľúbenejšia torta môjho syna je čoko korpus a krém mascarpone, šľahačka a zopár lyžíc nutely + banány. Oni dosť rýchlo tmavnú, ale nerobím veľkú a do druhého dňa ani väčšinou neostane, je veľmi fajn.
Jasne. Ja by som urobila parizsky krem s bananmi.mnam.abo visnami.
@anonym_autor áno, je to dobrá kombinácia, môžeš dať ešte pod ten mascarpine krém džem menej výraznej chuti, napr. marhuľový. Nedávala by som do tej istej torty aj krém, čo sa dáva do krtkovej, alebo jeden, alebo druhý. Ale robila som obidve variácie, obidve sú dobré. Korpus navlhči, bude výborná. Ak máte radi maliny, môžeš do jednej vrstvy krému dať banány, do druhej maliny.
Pozerám že mi prepísalo nadpis, pôvodná otazka bola či sa hodi ten mascarpone krem a plus na dalsi korpus krem z krtkovej torty+banany
Pozerám že mi prepísalo nadpis, pôvodná otazka bola či sa hodi ten mascarpone krem a plus na dalsi korpus krem z krtkovej torty+banany
@anonym_autor určite
Áno čokoláda a banán idú k sebe a raz som robila mascarpone s nutelou bolo to fajn
Určite dobra kombi, kľudne chod do toho.
@anonym_autor Ja si myslím, že áno, pretože už sa mi zbiehajú slinky 😉
Neznášam banány, daj višne. Kombinácia čoko+maskarpone+višne je za mňa lepšia
Neznášam banány, daj višne. Kombinácia čoko+maskarpone+višne je za mňa lepšia
@merlinja len banany dam kvôli tej plnke čo sa dáva do krtkovej torty
Áno hodí, a veľmi.

vsak si to poskladaj na lyzicku a otestuj