icon

Je pomalý hrniec užitočný pri deťoch?

frida1990
5. okt 2025

Ahojte, mám doma pomalý hrniec, ktorý mi len zavadzia. Chystám sa zbaviť sa ho, avšak som tehotná, čakám prvé bábätko a rozmýšľam, či sa mi neskôr pri dieťati možno ešte nezíde. Myslíte, že sa mi pomalý hrniec pri deťoch zíde, alebo nie? Alebo je lepší naopak tlakový hrniec, miomat atď, a pomalý hrniec bude aj naďalej nevyužitý? Alebo ste využívali ak pomalý hrniec? Vopred ďakujem.

revikat
5. okt 2025

@frida1990 na príkrmy skôr odporúčam napr Philips Avent parný mixér, ale pre vás rodičov by mohol pomalý hrniec byť dobrým pomocníkom, lebo tam nahádžeš ráno veci a na obed/večeru máte chutné, zdravé a lacné hotové jedlo (rôzne polievky, guláše, mäso na šťave...), čo ti môže ušetriť popri bábätku čas 🙂

mmonika
5. okt 2025

@frida1990 ja napr som využila a aj využivam miomat stále. Ked boli deti male tak u nas šiel denne , teraz uz 1x do tyzdna .. Tlakový hrniec tiež často využívam, nedam na neho dopustiť.

thereisabear
5. okt 2025

Pomalý hrniec je skvelý na vývar. Inak možno guláš a rôzne mäsové jedlá, čo nie je vyslovene pre deti.

andrea_82
5. okt 2025

Mam dve deti a ziadny pomaly hrniec som nikdy nemala. To uz skor ten Avent parny, ale aj bez toho by som sa zaobisla.