icon

Je rozdiel medzi Herou a Palmarínom?

2. dec 2022

Ahojte… prosim vas, ktory z tychto dvoch sa vam osvedcil viac na pecenie?

Strana
z2
79viktoria79
2. dec 2022

@h2 tak neviem,asi som mantava,nedari sa mi to aj jed si to vytiahnem skôr,a po upečení je to tiez nejaké čudné 😃

anicka176
3. dec 2022

Info pre alergikov na mliečnu bielkovinu :
Pokiaľ máte alergiu na mliečnu bielkovinu, do niektorých receptov môžete pokojne dať husaciu alebo bravčovú masť/medovníky/, pracovať sa dá aj s ghee/prepusteným/ maslom, kakaovým maslom alebo v nepečených koláčoch s kokosovým tukom. Náhrady ako alsan alebo rôzne vegánske maslá/vegablock/ používajú väčšinou rafinované tuky, pokiaľ v zložení nachádzame podiel tukov s obsahom polynenasýtených mastných kyselín.

Info je z článku, ak niekoho táto téma viac zaujíma https://horecka.sk/zdravsie-pecenie-nielen-na-v...

oliviabb
3. dec 2022

@nevenka moja kamoska tiez dava do kremov heru. Mne to nechuti, citit to. Do kremu vzdy len maslo. Pekavala som aj torty, ale vzdy poctivo maslo som dala.

dkethe
3. dec 2022

@guiseppinka smotanove natierky (goldessa, banovecka...) Urcite nie tavene syry, to je zas plno chemie

zuzinabila
14. dec 2023

@3009 ja som piekla krehke ako napr.linecke, išelské a pod. roky s maslom, ale drobilo sa to cele. presla som na Heru aj ked viem, ze je to sajrajt🙂 ako viete z masla upiect nieco co sa nelame? v dobrom, lebo mne to neslo

zuzinabila
14. dec 2023

@dkethe ja som teda vynimka,milujem maslo vsade, dokonca ho casto davam do varenia namiesto oleja velmi casto, plnky len maslove. roky som piekla s maslom aj krehke, no nebolo to ono ako s Herou, tak som presedlala spat. linecke, išelské a pod. už len s Herou, s maslom to malo inú chuť, neviem, a konzistencia tiež nic moc.

Strana
z2