Je ryžovar dobrá vec?
Je to dobrá vec? Využívate to? ak áno aký máte?
Mám obyčajný, lacný a je to super. Inak sa mi ryža nikdy neuvarila. Ja to využívam maximálne.naucili ma to kamaráti z indonézia, ti inak ryžu nevaria
Super utekám kúpiť! 😀👍
Tiež iba v ňom varím. Dievčatá aký pomer dávate ryža voda? Ďakujem.
Pre tých, čo sa im nedarí urobiť ryža určite super pomôcka, pretože tu vždy vyjde, len ja viem urobiť super ryžu v rúre a tá z ryžovaru mi príde taká trochu suchšia. Ale ináč používam keď sa ponáhľam alebo keď potrebujem dorobiť len malé množstvo ryže. Za mňa je chutnejsia ryža keď ju urobím klasicky, ryžovar využivam občas.
Nemam,nepotrebujem. Robim klasicky v hrnci,iba gulatozrnnu,oprazim zalejem a hotovo. Z okolia pocuvam ze je ryzovar skvela vec ale obavam sa ze by mi ryza z toho nechutila ked som naucena na tu svoju💁
ani mne z neho nechuti a zostane vzdy taka zvlastne sucha, tvrda.. na druhy den sa uz neda zjest vôbec.. skusala som rôzne pomery ryze a vody.. ale vzdy je tvrda..
Pouzivam iba ryzovar mam Tefal
@summerparadise no ja mám tento problém že keď ju varím je tvrdá suchá na druhý deň už kameň. Som si myslela že ryzovar urobí dobrú šťavnatú
Dostala som a pekne odpociva v skrinke uz 2 roky....ryzu robim klasicky v hrnci, za mna je to zbytocnost a zaberac miesta
áno mám aj ja a nemôžem vynachváliť.
dávam klasický pomer hrnček ryža a hrnček a štvrť voda. plus pár kvapiek olej alebo kúsok maslo a soľ.
ja si robievam aj zmes Pilaf a dávam ju do ryžovaru plus prisypem mrazenú zeleninu, na panvici si urobím masko a potom to zmiešam a mám rizotko 🙂
Ja mam ale nepouzivam, ja pouzivam len basmati ryžu, dam kus oleja do hrnca a asi min popražím, na šalku ryže dam 2šalky vody, soľ az na konci, povarim 10 -13min a potom to necham pod parou len dusiť.
Niekedy dam na to aj cesnakový prášok, chutí velmi dobre.
Keď dam do formy pekne ostane polepene, a keď sa s vydličkou sa dotknem krasne sa všetko rozpadne a neni vobec lepkave.
nemám, ani nepotrebujem... moja ryža je vždy výborná aj bez tohto hrnca
Mali sme z lidlu ale po pár pouzitiach sa začal odlupovat vnútri teflon tak sme prestali používať..Ale je to dobrá vec
Ja dávam trošku oleja alebo maste a dobrá je, na druhý deň tvrdšia ale to som mala aj keď som ju robila klasicky... Najlepšie je urobiť menej a na druhý deň čerstvú, to je raz dva bez roboty 🙃 používam aj 3x za týždeň a aj keď návšteva prišla vždy som robila zemiaky,lebo som sa bála že sa mi ryža nepodarí 🤣 a teraz môžem aj ryžu a keď sa uvarí je teplá až kým to nevypnes
No neviem ale ja tu teda suchú nemám.Na druhý deň je suchšia,ale to som mala takú aj keď som ju klasicky robila 🤷♀️
Kto mate ryzu z ryzovaru hore tvrdu ci korku - tak neodkryvajte ju po dovareni. Nabrat a hned dat naspat pokrievku. Bude ok aj dalsi den.
Mna manzel kupil v zahranici,,,najskor som bola proti,ale raz som vyskusala a super..odvtedy len ryzovar 🙂
Paradna vecicka 👌 inak ani ryzu nerobime. Mame nejaky super lacny sencor.
Na druhy den treba pridat trocha vody a zas dat akoby varit. Ona sa spari, zohreje a je ako cerstva.

Máme, využívame, inak už ryžu ani nerobím-len v ňom. Máme Tefal classic 2.