Je varenie polievky z mrazeného krídla bezpečné?
Ahojte, včera vecer som zabudla vybrať z mrazničky krídlo morčacie, tak som ho vybrala ráno, bolo už tak na polovicu rozmazane a už sa varí v polievke.
Prosím uistite ma, že je všetko ok, lebo sa bojím, že to nebude dobre keď som dala na polku zmrazené krídlo - vnútri bolo ešte zamrznuté. 😓🤦♂️ Samozrejme budem variť dlhšie.
jasné že je všetko úplne v poriadku... mne sa to stane tiež.
buď v pohode.
@deti95060810 ďakujem za odpoveď. Už som kľudnejšia lebo si pripadám, že ani mäso neviem rozmrazit. 😄😄
Vieš koľko krát som zabudla mäso rozmrazit na vývar, neboj sa nič mu nebude
@ mozno bude trosku mutnejsie ale inac všetko je ok
ja skoro vzdy varim zo zmrazeneho.. z uplne zmrazeneho.. lebo varenie neplanujem a tak by som ani rozmrazovat nestihla 😀
@fido69 no ved práve preto sa pýtam, stalo sa mi to prvýkrát, čiže som nevedela, ze co mam čakať.. radšej sa opýtať skôr ako bude už neskoro a zistím, že je to nebezpečné alebo nevhodné na konzumáciu. 🙃
@reanda nemáš potom zakalenu?
nezda sa mi zakalena, ale ja si nepotrpim na dokonaly vyzor vyvaru, staci, ze je chutny 🙂
Ako nebezpečné ani nevhodné na konzumáciu to určite nebude. Dá sa ju kludne konzumovať len je tam menšia hrozba ze bude mutna.
urcite nebezpecne to neni, to by bolo jedine naopak ze pridlho stalo niekde rozmrazene :
@fido69 uzasne napisane, normalne so zaujmom som to citala. Podobne minule jeden clanok o miske rychlokyske a procese, ktory prebieha pri kysnuti cesta. Uzasne veci, fakt. Som uplne mimo chemie a tychto odvetvi, ale vzdy ma zaujme precitat si nieco take o veciach, ktore su denne bezne okolo nas 🙂
Musis ju varit celkom pomaly
Ved najprv das len mäso,a ked sa zacne varit,pozberas penu.
Potom stiahnes na uplne slaby plamen a ono sa to usadi na dne....
Takze teoreticky nemusi byt ani zakalena

vies, ze varom sa jedlo vari, ze?