Je vhodné priniesť rýchlu tortu do škôlky?
Ahojte, je trapne podla vas takuto tortu doniest do skolky na narodky syna?
Alebo mam si dat upiect....?

U nas v škôlke sa nikdy nič takéto nerobilo , väčšinou sa dali kinder čokolády alebo cukríky , dzusiky Atd . Podľa mňa to deti len rozprplú
Vždy nosim načistené ovocie a nejaké nálepky. Torta je podľa mna zbytočnosť. Môže tam mat niekto problém s laktozou, múkou a pod.
Torta do skolky? Inak toto aby bolo dobre tak treba do toho navalit dost vela cukru. Zvazila by som lepsiu alternativu
U nas bolo zakazane- aby sa nahodou nepriotravili,nenakazili. Plus alergie.Myslim ze je to nevhodne
U nas sa torty nosia. Nenosia sa tie male darceky.
Ak mas overene a potvrdene, ze mozes vobec cosi take doniest, tak kludne. Deti rozbabru hocijaku tortu
A teda over dopredu, u nas ani ovocie neberu od rodicov, davaju si drobnosti decka pri gratulovani
Kazde dietatko,ktore ma narodky ma aj tortu. A papaju spolu pri stole. Ucitelky im pekne nakrajaju.
Divna skolka, ale tak ked vies, ze mozes priniest, tak kde je problem. Detom je jedno aka je narocnost pripravy torty. 😅
Chutnejšie a zdravšie ako dať si upiecť s margarínom. Za mňa áno.
Piškótová torta sa zje vždy najrýchlejšie! Za mna určite áno, u nás sa nesmie torta nosit, ale keby sa mohla určite robím len tuto. Mnam, hneď zajtra si ju urobíme. 😃
U nás nosia od kupovaných honosných tort cez kupované zákusky ale aj robene doma koláče, mufiny aj babovky. Takže podľa mňa je to jedno.
U nás sa tiez nosia torty a ziadne sprostosti one, ucitelka na to upozorňovala. Ze žiadne balíčky atd!
Torty však musia byť kúpené. Ja som dala piecť mafiny, ucitelky povedali, ze deti najlepšie jedia také "suche" babovkove torty. Tie s plnkou práve rozbabru. Mame tu super cukráreň, ma ju jedna Slovenka a bordel ako margarín vobec do pečenia varenia nepoužíva.
My nesmieme piecť samy koli hygiene, ale ako hovorím, ci v jasliach ci v škôlkach sú populárne tie jednoduché, max s coko polevou 🙂.
Joj, takú chuť som na ňu dostala, že zajtra musím spraviť :D
Nie je v triede dieta s alergiou?
Vobec to nie je trapne. U nas sa tiez nosia torty a toto by kludne mohlo byt. Jahodove maju deti rady. Len teda pozistuj si alergie, mne vzdy ucitelky povedia, co v torte nesmie byt.
V mestskej skolke sa to nerobieva ale v súkromných je to bezne. Aj u syna nosievali a bude to ok, podla fotiek mavali tie deticky vzdy taketo domace. Nie nacancane objednane. Skoda penazi.
U nas v skolke platime 10 eur na rok a oni vzdy urobia takuto piskotovu tortu deckam ked ma niekto narodky. Ale u nas su aj deti z detskeho domova tak sa mi to zda pekne