Je vôňa Gustinu po rozmiešaní vo vode normálna?
Baby dnes som si všimla že gustin po zarobeni do vody ma nejakú špecifickú vôňu. Nikdy som si to predtym nevšimla. Je normálne biely, sýpky, v záruke do 2026, bez zápachu ale keď ho zarobím do vody čosi cítim.. teraz som si neni istá či je ok
Máte niekto doma gustin? Neskúsite trochu dať do vody či niečo cítite? 😂
Prosiim skúste to niekto ja neviem či ho mám vyhodiť alebo čo😂 neviem či po zarobeni s vodou ma mať nejaký pach
Necítim nič, ale keď sa veľmi snažím tak jemne omietku.
Išla som to kvôli tebe skúsiť, nič extra necítim, je to škrob, tak to pachne ako škrob, nikdy ma to nenapadlo ovoniavat v tomto štádiu..
Ja to používam do mlieka na omáčky, aj puding si z toho varím, ale vtedy tam dávam vanilku alebo čoko.
Necítim nič, ale keď sa veľmi snažím tak jemne omietku.
@thereisabear áno, k omietke sa to dá prirovnať 😁
Neviem práve ako ma skrob voňať.. ale dúfam že som ním teraz nepokazila omáčku lebo ako keď je v tom sacku nevonia nijak, je biely sypky ale keď zarobím do vody tsk ozaj divná vona
Je v záruke ešte rok
vyhodila som ho no dúfam že nebudem musieť aj omáčku
Ďakujem vám pekne ❤️
A nemohlo to byť vodou?
Nie si tehotná?
A nemohlo to byť vodou?
Nie si tehotná?
@thereisabear vidis skúsim privoňať k vode samotnej. A tehotná určite nie
Nechápem, prečo si ho hneď vyhodila. Mala si počkať, akú chuť bude mať omáčka, čo povedia iní, a hlavne čo budeš cítiť zajtra.
Pripomienulo m totoi moju svokru 😁 tá tiež stále cítila kadejaké pachy, divné príchute, celé roky otravovala s tým rodinu, až keď začala počuť a vidieť neexistujuce osoby, konečne sa to vyriešilo takými tabletkami. Odvtedy všetko vonia a chutí výborne 😅 Ale to len taká zábavná vsuvka do tejto skrobovej debaty 😆

Prepáč, ale čo je gustin?