Je zmena farby hovädzieho mäsa dôvod na reklamáciu?
Ahojte, vcera vecer som kupila hovadziu falosnu svieckovu uz pokrajanu, v celku nemali a ma zvlastnu farbu. Nezapacha ako zdochlina. Je ok? Nerobievam vobec hovadzinu, tak neviem ci je to bezne, nejaka oxidacia alebo to ist reklamovat. Dakujem

Podľa čuchu a aj hmatu sa orientuj. Podľa mňa je ok,je to len iná farba svaloviny.
Ok.
Podľa čuchu a aj hmatu sa orientuj. Podľa mňa je ok,je to len iná farba svaloviny.
@zuzanita1609 dakujem
Ktorý magor mení tie nadpisy. 🤦🤦🤦
Ktorý magor mení tie nadpisy. 🤦🤦🤦
@anonym_16f227 neviem🤣 dakujem vam, prvykrat idem varit hovadzie, tak som bola trochu zmatena z farby.
hovadaie na vzduchu oxiduje alebo po stlaceni ak nesmrdi je to ok
@anonym_autor zmenilo farbu tam, kde sa platky prekryvali. Inac mu vobec nic nie je
@anonym_autor je to normalne. Platky sa vetsinou prekryvaju tak to zoxiduje zmeni farbu
Dakujem☺️
Plus to asi aj farbia a potom to takto dopadne.
hovadzie inak vydrží dosť dlho kým sa začne kaziť…
@anonym_878622 tvoj mozog je zafarbený🙄
@anonym_878622 tvoj mozog je zafarbený🙄
@anonym_ea8a69 https://www.topky.sk/cl/10/1328552/Kontrola-pot... je o tom x článkov, hlavná vec, ze ty si múdra.
@anonym_878622 članok z 2012. ale maso na fotke je hovadzie…
@anonym_878622 si odhalila 😅 hovädzie oxiduje, nič mu nie je. A zafarbené bravčové ako hovädzie? To vážne? Medzi týmito druhmi sú i iné rozdiely ako farba.
@anonym_878622 si odhalila 😅 hovädzie oxiduje, nič mu nie je. A zafarbené bravčové ako hovädzie? To vážne? Medzi týmito druhmi sú i iné rozdiely ako farba.
@ekira1 nešlo mi o to, ze ci bravčové ci hovädzie ci ake, ale to, ze to jednoducho robia.
@ekira1 nešlo mi o to, ze ci bravčové ci hovädzie ci ake, ale to, ze to jednoducho robia.
@anonym_878622 ako "dôkaz" si dala starý článok z Topky kde našli zafarbené bravčové namiesto hovädzej sviečkovej. Tak daj info, kde farbia hovädzie všeobecne a niečo novšie, kedže to robia. Keby si sa aspoň trochu vyznala v mäse, vedela by si, že toto je úplne normálna vlastnosť hovädzieho mäsa, žiadne škandalózne odhalenie..
@anonym_878622 ako "dôkaz" si dala starý článok z Topky kde našli zafarbené bravčové namiesto hovädzej sviečkovej. Tak daj info, kde farbia hovädzie všeobecne a niečo novšie, kedže to robia. Keby si sa aspoň trochu vyznala v mäse, vedela by si, že toto je úplne normálna vlastnosť hovädzieho mäsa, žiadne škandalózne odhalenie..
@ekira1 prepanakrala, nemyslela som tento kus, písala som všeobecne. Jasne, ze neviem posúdiť presne, ktoré je farbené, ani stary článok nemení nič na tom, ze to robia.
@ekira1 prepanakrala, nemyslela som tento kus, písala som všeobecne. Jasne, ze neviem posúdiť presne, ktoré je farbené, ani stary článok nemení nič na tom, ze to robia.
@anonym_878622 tak daj dôkaz o tom, že to robia. Stačí posledných pár rokov. Čerstvá info by bola najlepšia. A zo Slovenska.
@anonym_878622 tak daj dôkaz o tom, že to robia. Stačí posledných pár rokov. Čerstvá info by bola najlepšia. A zo Slovenska.
@ekira1 ži si v svojom sne