Jedlo
Aj ja som hladná, tiež ležím ešte. Ale už sa musím vykopnúť, príde mi za chvíľu chlap z fitka, tak potrebujem začať chystať raňajky.
@bambulienka25 Jaaaj aj mne so dobre leží, ale pôjdem si tie palacinky asi spraviť 🤗
@bambulienka25 Heej ja si idem robiť palacinky, hlavne že včera som sa už vzdala aj kávy, lebo som si povedala že bez mlieka nevypijem a s mliekom je kalorická 🤗😄😄😄
Manžel mi kontroluje kalórie od pôrodu, a na raňajky mám mať cottage s paradajkami, keby vedel o tých palacinkach 😄😄😄😄
Palacinky som nemala ani nepamatam :D Ale su rozne chutoviny ktore by som si dala :D
@bambulienka25 Ach ty si aleee jedna potvora 😄😄😄
Šťastná
@bambulienka25 Coooooo? To nemyslíš vážne ja ešte stále ležím v tej postelí a ty už si toľko veci stihla do riti 😄
Idem vstať už
@vanda323 jaj, čiže on si zariaďuje takú aj pre iných? Tak to držím palce. Sú ľudia, čo majú radi práve takéto malé súkromné fitnescetrá (nepoužila som slovo, na ktoré si alergická). To môj len pre seba ide robiť. A áno, chodí sa tam odreagovať, voľakedy som cvičila silový tréning 5x týždenne, je to relax svojím spôsobom. 😉
@bambulienka25 umyla si okná? Neblázni žena. 😀 Ja som urobila raňajky, najedli sme sa, šupla som všetko do myčky a teraz sedím s cappuccinom. Dnes robím len obed a prejdem sa na latte a koláč, inak žiadne iné činnosti.
@bambulienka25 Ohrievaju ta psíci pod dekou fajneee...
Ja dnes poobede idem k MUDr s malou vyzerá to na reflux...
A mne prišli vlasy chcela som ísť napájať dnes ale asi to dnes neatihaaam, inak už som spravila palacinky, a mäso so zeleninou už je v rúre....🤗
Aký film pozeráš?
@bambulienka25 Cawko, si predstav že ja mám Covid, vďaka Bohu bez príznakov zatiaľ....som išla k tomu MUDr. A na test pred tým a buuuum Covid ... Wanda je negatívna ale ktovie lebo jej poriadne nespravili ten test sa báli lebo mesačná vieš, ale možno aj preto je taká nespokojná možno má aj ona Covid
@bambulienka25 Áno mala som už Covid a zas mám ,,, len teraz bez príznakov....
A Dakujeme

@ivuska481 Anoooo som hladná, dala by som si lososa a potom palacinky