icon

Čo uvariť pre robotníkov okrem klasiky?

17. máj 2024

Ahojte, ake jedlo by ste navarili? Nieco rychle uz bol segedin, pecene kuracie stehna, ci rezne, fasirky. Zatepluju a nechcem im robit to iste.
Dakujem za rady.

Strana
z2
autor
17. máj 2024

@juliet86 moc dakujem

raffaella
17. máj 2024

Tak ak treba variť, mňa napadli pirohy. Vieš kúpiť veľké balenie mrazených, len uvaris cca 15min a na to smotana a opečené slaninka. Alebo takisto halušky, ja kupujem to cesto čo sa zmieša s vodou a pretlačí cez ten haluškovač, to tiež so slaninkou, klobáskou alebo ako strapacky s kyslou kapustou.

mamutka
17. máj 2024

Ja som takto robotníkom doniesla kvalitnú klobasu, pecen chleba, pikantnú nátierku, nieco na pitie, na večer pivo, lebo variť nebolo kde, kuchyňa neexistovala. Vykladam to a oni nachystané to svoje - celozrnný chlebík, kilo hrozna, čaj a pod 😅
A to boli chlapi jak hora a makali ako draci 👍 tak už som si potom netrúfla nic nosit. Aj to ich šéf vlastne vopred hovoril, o jeho chlapov sa netreba starať, oni tam idú na robotu.

alenka58
17. máj 2024

upiecť krkovičku alebo iné mäso k tomu ryžu alebo zemiaky

maryetta
17. máj 2024

Rezne oklepem. Okorenim-teda sol a cierne korenie mlete. Tak dam do struhanky. Vajicko. A sprudka na panvici. Z panvice potom (ja davam do janskeho skla) ale mozes ci uz na pekac alebo plech hlboky.
A potom este do toho vypeku co je. Panvici sprudka cibulu. Grilovacie korenie. Horčicu. Vodu alebo vyvar. A zalejem to masko. A dam este zapiect. Zalezi od masa. Ale cca pol hodka.
Tu mas podobny recept:
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/76060/obr...

hortenziaj
17. máj 2024

Už som si po čítaní tých komentov zo začiatku myslela, že som divná, že keď k nám príde niekto robiť, že mu ponúknem max vodu alebo čaj, kávu ale ze im nedávam jedlo. Príde mi to blbé vyvarat robosom, lebo však sú v práci, a aj ja si do prace riešim vlastný obed, ale aj preto, že ja by som hocikde nejdzedla hocičo, a ani neviem variť také tie klasiky.

natiblaskova
20. máj 2024

Paprikas, perkelt, pečené zemiaky a mäso nakrájané na kúsky, ochutis a upeces na panvici

hara_vara
23. máj 2024

kapustnicu
fazuľovú s údeným
rezeň

veronika150999
23. máj 2024

Stroganov s ryzou, moze byt s hovadzim masom alebo len so sampinonmi. Tekvicovy privarok a vajicko.

Strana
z2