icon

Jednoduché a zdravé sladkosti na vianočný bazár pre deti

denkatn
4. dec 2023

kedysi som robila do skolky take maslove susienky a ucitelka povedala, ze detom velmi chutili. samozrejme odvtedy uz ich nemozem najst.
neviete nieco aj jednoduche 🙂(aby dcera mohla aj pomahat) aj zdrave🙂, aj pekne 🙂a lakave co by sme mohli "predavat" na skolskom bazare? (vytazok pojde do fondu, tak blbe ked nic nepredam)
ja som skor za zdravsie veci, miesto cukru med a pod. lenze naposledy na "jablkovy den v skole" som napiekla male torticky s jablkom na vrchu, jalbko v javorom sirupe a nikto si to neponukol z deti, lebo nebolo to zevraj krasne... (bolo to drahe a zdrave..) tak teraz musim nieco vymysliet, pekne susienky vyzdobit alebo co. (moja mala ma HIt, ale zas nemusi to jest aj ona vela). dajte inspiracie prosim

hipuska
4. dec 2023

U nás idú vo veľkom tie jednohubky. Piškót /banán/piškót. Predas to lacno. Aj keď to asi nesplna podmienku zdravé.

katariiinkaa
4. dec 2023

U nás boli populárne muffinky 🙂 dajú sa spraviť aj zdravšie, niečím navrchu pekne ozdobiť

katariiinkaa
Autor odpoveď zmazal
lelelienka
4. dec 2023

Gastanove gulky - popucis gastanove pyre, pridas podrvene marina keksy alebo hocijake ine keksy, trochu roztopeneho masla aby to drzalo, vytvarujes a hotovo. Dcera bude urcite rada gulat. Mozes obalit kakaom, skoricou, alebo cim uznas za vhodne.
“Rafaelo” - salko + kokos v pomere, aby sa to dalo vytvarovat do guliek, ktore sa obaluju v kokose, moze sa vtlacit mandla
Ked ich das do peknych zaujimavych kosickov, splnia aj podmienku, ze musia byt krasne 😉 Extra zdrave to asi nebude 😁 ale nezjedia ich snad za misu…

kp7333
4. dec 2023

tak upec domace musli a nabal do vrecusok

kulumulu123
4. dec 2023

@denkatn ahoj u nas vzdy boduju jablkove ruze vyzeraju pekne a chutia fantasticky jednoduchy recept zvladne to aj dcera ked jej trosku pomozes 👍 foto z netu