icon

Jednoduché recepty na chutné nátierky pre deti

16. sep 2025

Ahojte . Nikdy som takéto veci nerobila. Mám 17 rokov príde k nám domov zďaleka sestra s malým 18 mesačným synovcom. Chcela by som jej pomôcť a urobiť malému niečo na jedenie. Pekne Vás prosím nevysmejte ma že to neviem robiť. Prosím či by ste mi nepodarili ako polodilinovi ako presne a z čoho čo koľko robiť nátierky. Niečo s avokadom,mrkou alebo všelijaké. Viem že asi tuniaka mu ešte nedáva. Prosím o recepty čo chutia vašim detickam a keby ste boli také dobré uplne mi to rozpisali, čo kolko kde dať ako zmiešať. Ďakujeme.

anonym_22365d
16. sep 2025

@anonym_autor A čo tak spýtať sa sestry, čo vlastne jedáva. Lebo nachystáš, budeš mať s tým robotu a nakoniec ti to nezje, keď nie je zvyknuté na chute.

simik411
16. sep 2025

@anonym_autor nemyslím v zlom , je pekné že chces pomôcť. Ale toto na koníka? Stačí napísať do Google nátierky pre deti .. a nájdi ti 200 receptov s presným popisom som čo robiť atď .. prípadne mrkni stránku aj na FB je Tinkine recepty,ona má hlavne pre deti vhodné recepty zdravšie... 😉 Určite to zvlaaadnes a sestra sa poteší 🖐️

zuzizu2
16. sep 2025

Urobit natierku nie je ziadna veda. Vzdy sa vsetko len zmiesa dokopy. Ja mam rada vajickovu, skvarkovu, rybaciu, bryndzovu...

kavasmliekom
16. sep 2025
@zuzizu2

Urobit natierku nie je ziadna veda. Vzdy sa vsetko len zmiesa dokopy. Ja mam rada vajickovu, skvarkovu, rybaciu, bryndzovu...

@zuzizu2 a čítaš že pre deti? 😄 Že škvarkovu 🤔