Jednoduché recepty na chutné nátierky pre deti
Ahojte . Nikdy som takéto veci nerobila. Mám 17 rokov príde k nám domov zďaleka sestra s malým 18 mesačným synovcom. Chcela by som jej pomôcť a urobiť malému niečo na jedenie. Pekne Vás prosím nevysmejte ma že to neviem robiť. Prosím či by ste mi nepodarili ako polodilinovi ako presne a z čoho čo koľko robiť nátierky. Niečo s avokadom,mrkou alebo všelijaké. Viem že asi tuniaka mu ešte nedáva. Prosím o recepty čo chutia vašim detickam a keby ste boli také dobré uplne mi to rozpisali, čo kolko kde dať ako zmiešať. Ďakujeme.
@anonym_autor nemyslím v zlom , je pekné že chces pomôcť. Ale toto na koníka? Stačí napísať do Google nátierky pre deti .. a nájdi ti 200 receptov s presným popisom som čo robiť atď .. prípadne mrkni stránku aj na FB je Tinkine recepty,ona má hlavne pre deti vhodné recepty zdravšie... 😉 Určite to zvlaaadnes a sestra sa poteší 🖐️
Urobit natierku nie je ziadna veda. Vzdy sa vsetko len zmiesa dokopy. Ja mam rada vajickovu, skvarkovu, rybaciu, bryndzovu...
Urobit natierku nie je ziadna veda. Vzdy sa vsetko len zmiesa dokopy. Ja mam rada vajickovu, skvarkovu, rybaciu, bryndzovu...
@zuzizu2 a čítaš že pre deti? 😄 Že škvarkovu 🤔

@anonym_autor A čo tak spýtať sa sestry, čo vlastne jedáva. Lebo nachystáš, budeš mať s tým robotu a nakoniec ti to nezje, keď nie je zvyknuté na chute.