icon

Jete tekvicové semiačka so šupkou či bez?

lindayaaa
7. dec 2024

jete tekvicové semiačka so supkou ci bez ked su solene?

Jete tekvicové semiačka so šupkou či bez?
katica06
7. dec 2024

@lindayaaa samozrejme olúpeme a jeme

lindayaaa
autor
7. dec 2024

@katica06 tiez to lupem ale aj so supkou som mala zo 5 a boli dobre ale preco to potom solia 🤷🏼‍♀️

katica06
7. dec 2024

@lindayaaa ? ?Ako to lúpeš? Veď zahryznem, cítim slané jadierko sa otvorí a zjem semiačko

diewcatqoo
7. dec 2024

Nejem tu tvrdu supku. Ale poznam ludi, ktori to jedia aj s tou tvrdou supkou.

anega79
7. dec 2024

ja som jedavala aj so supkou, az pokym som nemala zlcnikovy zachvat

niekto2hy
7. dec 2024

@lindayaaa A preco solia pistacie?😎

chrobak7
7. dec 2024

@lindayaaa Áno, ja jedávam aj so šupkou. Keď sú dobre opražené a nasolené, tak sa mi nechce piplať s každým jadierkom. Nasypem si do "papule" za pol hrste a rozžujem to aj so šupkou. Ale hovorím, tá šupka musí byť chrumkavá, nemôže byť taká gumená, flexibilná.

Ale pistácie lúpem... 😉😀

lindayaaa
autor
7. dec 2024

@niekto2hy lenže tie su otvorené napoly ...

niekto2hy
7. dec 2024

@lindayaaa Ako kedy.

vanilkovazmrzka
7. dec 2024

Nejedavam solene, lebo supka by mi vadila a ked das zo solenych dole supku ostane ti v podstate semeno bez chuti, to si rovno mozem kupit tie natural 😃

lindayaaa
autor
8. dec 2024

@niekto2hy ja som este zatvorené pistácie nevidela predávať. To ze mas v balíku 15 zatvorených je nic😅

sonalove
8. dec 2024

Určite šupať! Ak zješ vacsie množstvo takýchto semienok aj so šupkou- budeš mat velke problémy na wc sa vytoto, zapekaju !. Nepreháňam - môj chlap na futbale zjedol sacik a potom na wc - pôrod - nemohol sa vykakat- 2 hodiny než sa mu to podarilo vo veľkých bolestiach a potom roztraseny išiel do postele a 2 h spal. Odvtedy si každú 1 ošiúpe .

elenajezova
8. dec 2024

@lindayaaa nie ..

januska12323
8. dec 2024

Občas zjem aj šupu keď nejde dole ale nechutí mi to.

chrobak7
8. dec 2024

@sonalove Neverím, že to bolo z neošúpaných tekvicových jadierok. Mne to nič nerobí.

sonalove
8. dec 2024

@chrobak7 bohuzial ano -bolo to z nich - boli na futbalovom zápase , kúpil množstvo pre 2-3ludi a zjedol ich všetky🤦‍♂️ Lebo ostatní nechceli … nie iba pár , hrsť keď si date doma pri Tv ….. ale naozaj veľa. Tento “pôrod” si zapamätal a každú si odvtedy šúpe alebo kupuje bezšupkové.