icon

Každý deň ryba na obed

viliama
22. feb 2014

Manžel chodieva na ryby, chutia nám, obdarujeme príbuzných a známych, ale aj tak ich je dosť. Myslíte, že je zdravé, každý deň tyba na tanieri. No rybársky lístok je dosť drahý a bývame pri rieke.

nikawero12
22. feb 2014

@viliama no ja mám napríklad ryby rada, ale každý deň by som ich určite nejedla. Strava by mala byť vyvážená a nie jesť stále to isté.

katussamus
22. feb 2014

aj môj manžel nás zásobuje my okrem rýb robíme aj výrobky ako treska a pečenáče 🙂 ryby podľa mňa neškodia ale zas ich nejeme každý deň cca 2 - 3 krát do týždňa 🙂

monicm
22. feb 2014

@viliama myslím,že aj tu platí,všetkého veľa škodí,strava má byť vyvážená a pestrá,ak si rybu doprajete tak 3x za týždeň,tak je to super,ale každý deň?nemyslím,že je to dobré,určite na internete nájdeš množstvo receptov,ako rybu predpripraviť,či spotrebovať tak,aby si ju nemusela jesť každý deň.resp.aby ste konzumovali aj iné mäso,či potraviny ako rybu.ako napísala @katussamus ,môžete si z nich spraviť tresku,prípadne sa popýtať susedov......................na druhej strane,ak máte rybársky lístok,tak to využite,ale naozaj platí,že všetkého veľa škodí,aj toho dobrého