icon

Kde a ako prvýkrát využiť mozzarellu?

4. mar 2025

Do čoho ste prvýkrát zaradili mozzarellu? Struhanu alebo taku tu v celku ? Môže byt keď tak aj strúhana z lidla?

avatar
guudy
Autor odpoveď zmazal
avatar
pribinak
4. mar 2025

Kupovala som tie malé guličky, len tak do ruky na desiatu

https://www.kosik.sk/p5704-zottarella-zott-mini...

autor
4. mar 2025

@guudy tak to som nevedela, to hneď aj prestanem kupovať

autor
4. mar 2025

@pribinak ďakujem vyskúšame 🙂

avatar
ina2405
4. mar 2025

Klasickú mozzarellu v náleve, len natrhám na kúsky.

avatar
lucia13022023
4. mar 2025

Ja dávam mozarellu vždy do brokolicovej polievky , čiže tam.

avatar
rozculena
4. mar 2025

@guudy myslíš tento bordel,čo sa volá zemiakový škrob?
Zloženie
Pasterizované mlieko, Jedlá soľ, Baktérie mliečneho kvasenia, Mikrobiálne syridlo, Zemiakový škrob, Tuk v sušine min. 40 %, Sušina min. 48 %
https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...

https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...

alebo toto ?
ZLOŽENIE
MLIEKO, syrové kultúry, jedlá soľ
https://sortiment.metro.sk/sk/jager-mozzarella-...

https://sortiment.metro.sk/sk/hs-mozzarella-45-...