icon

Kde kúpim sekáčik?

14. feb 2022

Cavte kde kupim v Ke takyto sekacik, pepco, tedy? Nejaky cinsky? Do 10e

Kde kúpim sekáčik?
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
andrea_prestastna
14. feb 2022

@cocolino234 ja ho mam dva roky a seka dobre

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
autor
14. feb 2022

@cocolino234 ja potrebujem na cheescake na susienky a piskoty, mam aj mixer tycovy a na slahanie ale cepele tam nie su..

simca06022011
14. feb 2022

no toto jedine trvacne som mala z tuppleware (vsetko od sekania orechov az po natierky som v tom robila, maju aj velku verziu ale to sa uz podla mna cenovo neoplati)... ostatne su haraburdy (mala som dve... cize da sa to kupit, jednu som mala z nejakych obycajnych domacich potrebie, druhu niekde online). A podla mna to na tvoj ucel nie je dobre. Radsje si treba kupit tycovy, ktory ma tieto noze a nadobu na to, ten mam a neda sa to porovnat, aj objemom. Lebo keksiky na niekolkokrat budes v tom robit.

simca06022011
14. feb 2022

Takto to vyzera (ja nemam tento... len pre priklad)... https://www.alza.sk/bosch-msm2650b-d4371569.htm...

simca06022011
14. feb 2022

Aha ale teraz som si vsimla do 10EUR... tak to neviem, orion domace potreby nemate? Orion chopper sa to vola, okolo 7EUR

gianna
14. feb 2022

v lidli mali minuly tyzden taky, nieco cez 12 eur stal

ladycat2021
14. feb 2022

mala som to a nikdy viac .. suhlasim s @cocolino234 a mne sa navyse ta snurka odtrhla .. ked uz, tak radsej kup elektricky sekacik ..

masinka
14. feb 2022

mam uz par rokov ten lidlovy a zatial ok

lopka1313
15. feb 2022

Ja mam jeden z tesca (u rodicov, pouzila som zatial 1x) a druhy z kauflandu. Ten vyuzivam castejsie, aj sa mi na nom lepsie robi, ako na tom z tesca. Ale ja to pouzivam na cibulu, na nic ine ho vyuzit neviem, jedine ak chcem nieco posekat po 10 vecer... Ak to chces na keksiky a take veci, tak odporucam radsej tycak s nadstavcami, napr z lidlu, ked ho maju v akcii, tak stoji okolo 20 eur. Ale to nebudes mat hned, ale mozno niekedy pred velkou nocou, ked opat budu mat...

cacianka
16. feb 2022

Veď tyčovy mixér je s cepelami, ja mám philips a k nemu nádobku, rozdrvi nielen keksy ale aj mandle a to sú tvrdé.
Ja tieto delimaaaano a topsopy neznášam z duše, a drb dostala som brusku či nedrží a teraz aj henten zázrak, ani neviem kde je strceny. Kým osupem cibuľu a umyjem ho, osušíme odoracem, cibuľu mám nakrájanú nožom