Kde môžem objednať kapsule na cappuccino a latte pre Nespresso?
Ahojte ,
Dostala som tento kavovar. Nie som velka kavickarka, v podstate som kavovar chcela iba na latte machiato. Avsak pri tomto type, ktory mam som nenasla na internete ani capuccino klasicke neochutene ani latte. Neviete, kde by sa to dalo objednat ? Ci je to vobec mozne ?
Nespresso ma len kavove kapsule, ziadne mliecne. Kup si napenovac mlieka.
Tak to sa asi Ježiško netrafil, to ti mohol rovno doniesť Gusto za týmto účelom alebo nič, lebo s napeňovačom urobíš latte alebo cappucino aj zo zalievanej neska kávy...
@matus229
@muchotrafka298 dakujem za rady 🙂 napenovac mam , tak ho zacnem vyuzivat
Nespresso ma len kavove kapsule, ziadne mliecne. Kup si napenovac mlieka.
@matus229
@muchotrafka298 aké kapsule prosím do toho kupujete?
@matus229
@lilinka88 nemam ten kavovar, iba na dovolenkach casto bol. Normalne mas original Nepresso v obchodoch alebo na internete. Daju sa kupit od roznych znaciek aj bezne v supermarketoch, mas ich oznacene ako "For Nespresso". Kupis bezne od Starbucks, Illy, Lavazza, aj privatky Lidl alebo Kaufland.
@matus229
@lilinka88 najlepsie sú originál od nespressa, ale viem že kamenných obchodov nemajú veľa (viem o BA a KE) alebo cez internet. Keď som si kupoval svoj, mali ešte akciu, že keď si ho zaregistrujem, dostanem hádam 30€ zľavu na tie kapsule.
Potom sú v pohode starbucks a Lor, tie od lidlu mi napríklad nesedeli do mašiny a skôr mi ju upchavali
Ak sa jedná o Nespresso original (male kapsule), tak tie mám aj ja v cene 3,50€ za 10ks. Mám asi 20 druhov rôznych kav a nápojov. Sú to original talianske kapsuly. Len aktuálne mám skladom len café Crema di Siccilia a z nápojov Vanilla capuccino a Creme brulè. Iné budú najskôr koncom januára/začiatkom februára. Jedine, žeby si chcela väčšie množstvo.
ahoj, ak je kávovar nový, je dosť možné, že je k nemu nejaký bonus pri registrácii... ja som napr kúpil v auguste v nayke, a pri registrácii som dostal spolu 80e zlavu na objednávku kapsulí.. a tá zlava sa velmi oplatila, treba vsak na to údaje z pokladničného bloku a zaroveň seriové číslo kávovaru..
štandardne sa cena kapsul v obchodoch hýbe okolo 4.50-5.50 za balenie (10ks).. tie originál nespresso, na oficiálnej stránke len začínajú pri 5.50, a pokojne kúpiš aj za 7e..
potom čo som minul zlavy na oficiálnej stránke, vyhladávam akcie v potravinách.. čokolvek pod 5e je super cena
mimochodom, tiež je dobre pozerať na obale, pre aký typ/objem kávy sú vhodné..
ristretto - 25ml
espresso - 40ml
lungo - 110ml

@anonym_autor nespresso nemá kapsule na kapucina, len na expressa alebo lunga. Musíš do toho ešte napenit mlieko