icon

Kde zoženiem polentu?

kvietik
14. jan 2012

ja som este lepok nedavala,neviem co obsahuje lepok,kde zozeniem tu POLENTU?

heni79
14. jan 2012

Otázka ... o čom?
😕

svetielkoand
14. jan 2012

https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/od-kedy-zaviest-lepok/ tu je tema o lepku, takze co to tam najdes 😉 Kedze sa tu asi velmi neorientujes, vzdy ked zakladas novu temu, alebo otazku, tak si najskor vyhladaj, ci podobna, alebo rovnaka uz neexistuje vo vyhladavaci, ktory najdes po otvoreni zalozky Forum 😉 Ak nic nenajdes, tak zaloz novu temu alebo otazku, ale udaj vek dietata a co najkonkretnejsie napis co ta zaujima 🙂
Polenta - sa robi z kukuricnej muky, tu kupis v hypermarketoch, na obale byva aj recept, pripadne zadaj do google Polenta recept

poleva
14. jan 2012

lepok -gluten - bielkovina prítomná hlavne v obilninách, najmä v pšenici, ječmenu, žite a ovse, a tým aj v mnohých potravinách z múky, napríklad v chlebe, sušienkach, koláčoch a cestovinách.
skús si kúpiť prílohu z časopisu mama a ja o príkrmoch,tam to máš pekne vysvetlené 🙂

zuzikkaa
15. jan 2012

@kvietik nepises kolko ma tvoje dieta ked si este lepok nedavala
myslim ze polenta obsahuje lepok,,no mozes dat pohanku-pohankove vlocky,,ryzove,,kukuricne-aj kukuricnu krupicu,,jahelne vlocky su tiez bezlepkove ,,pripadne sojove...zalezi do coho ich pridas

tea333
15. jan 2012

poentu zozenies trebars aj v potravinach, bio shope..ak chces s lepkom. ak bez lepku,ako radi @zuzikka