Konzistencia cottage cheese na prípravu rezancov?
19. apr 2024
Ahojte. Veľmi jemnú konzistenciu má cottage cheese? Dali by sa z neho urobiť rezanky ako s tvarohom?
autor
•
19. apr 2024@janai1 je to také hrudkovite
Bezne ho pouzivam miesto tvarohu, aj na rezance, aj do pecenia.
Ako ktory, napriklad z Lidla su vyslovene v tom jednom velke zrna vo vode, druhy je jemnucky (len teraz na rychlo neviem, ze ci modry je jemny a zeleny velke zrna alebo opacne). Tiez je dost hrudkovity aj Rajo (aspon co si kupujem ja Chilli alebo Rajcina).
@muchotrafka298 zelený cottage z Lidla je s veľkými hrudkami, ja ho zbožňujem.
@autorka ale na varenie by som asi jemný použila.ale nemám ho rada chuťovo ,tento jemný.
@pe_mi ja si tiez kupujem len ten, pohrkam v obchode a vezmem 🙂

Áno, bežne jedávam cestoviny s cottage