Kostičky v mrazených nugetkách pre deti
Pekný deň všetkým, len malé upozornenie. ☺️
Kúpila som “Vodňanské Kuře Do 15 minut Kuřecí safari smažené 400g” a naštastie som to nakoniec nechala len do wrapu dospelákom, lebo som tam natrafila na celkom veľkú kostičku. Pochopiteľne, aj trochu ostrú, kedže bola rozseknutá.
Tak si dávajte pozor, ak by ste kupovali nugetky, kedže to vraj môže mať fatálne následky. 🤷♀️

@bora0123 Ešte raz: nikto tu autorku nejde lynčovať, ani tu nikto neodpadáva, nehysterčí, ani nič podobné, čo tu bolo vytknuté. Napísali sme, prečo by sme to nekúpili a nedali deťom. Tiež to môže pomôcť niekomu, kto zloženie výrobku nečíta, alebo číta, len nevie, čo si presne má pod niektorými zložkami predstaviť. Ja som na autorku nenapísala jediného krivého slova. Ani nikto z iných prispievateľov. Ak má toto fórum slúžiť na to, na čo si písala, tak je dobre šíriť osvetu aj v tejto oblasti.
@h2 tvoj povodny komentar bol:
Ja sa čudujem, že toto niekto vôbec kúpi a ešte deťom!
Keby si chcela sirit osvetu da sa to napisat aj krajsie
"Tento vyrobok nepoznam ale co tak skusit toto...."
"Tieto nugetky tusim obsahuju masokombinat, skus radsej tieto..."
"Poznam super recept na domace nugetky keby chces 🙂"
Budme na seba trochu mile prosim, nestoji to nic a niekomu mozes pomoct/potesit ho ;)
@bora0123 Ja som na tomto, v poslednej dobe až príliš nepriateľsky naladenom fóre, milá až dosť. Na svojom komentári, že sa čudujem, že to niekto kúpi deťom, nevidím nič zlé, útočné, ani urážajúce. Nikoho neodsudzujem, nezosmiešňujem, ani neurážam. Myslím, že ak chceš niekomu vyčítať nevhodné správanie, máš tu v iných diskusiách milión lepších príležitostí. 🤷🏻♀️
Ak som svojim komentárom niekomu ublížila, tak sa úprimne ospravedlňujem. Ak som niekomu pomohla v tom, že toto už svojim deťom kupovať nebude, som len rada.
@bora0123 tak ja kvôli tomu z času na čas doma spravím nugetky, rezne z kuraciny a hranolky, aby domáci nemali pocit, že im nie je dopriate.

Ja to tiež nekupujem