icon

Ktorá matcha je najlepšia?

Dnes o 14:31

Ahojte. Prosím, čo máte radí matchu. Ktorá je dobrá? Chcem objednať a neviem ktorú. Mala som topnatur a nič moc. Ďakujem.

mullerova46
Dnes o 14:36

@anonym_autor konomi jednoznačne

autor
Dnes o 14:40
@mullerova46

@anonym_autor konomi jednoznačne

@mullerova46 ďakujem. Priamo z ich stránky objednávaš? Náhodou nejaký kód nebýva? Chcem konečne nejakú dobrú aj doma. 🙃

mullerova46
Dnes o 15:21
@anonym_autor

@mullerova46 ďakujem. Priamo z ich stránky objednávaš? Náhodou nejaký kód nebýva? Chcem konečne nejakú dobrú aj doma. 🙃

@anonym_autor žijem pri ba tak som bola na nákup iba osobne tak neviem

autor
Dnes o 15:33
@mullerova46

@anonym_autor žijem pri ba tak som bola na nákup iba osobne tak neviem

@mullerova46 jasné. Ďakujem.

vikusjk
Dnes o 15:35

@anonym_autor mna zatial zo vsetkych vyskusanych chuti uplne najviac matcha kupena v Matchiarni na Nivach, maju Japonsku odrodu Camellia sinensis (prvy nakup je 50 g za 30 € a potom s dozickou na refill 50 g za 25€). Mala som tiez jednu ceremonialnu z matcha day stranky, tiez bola dobra, ale drahsia. Tu mam tak na druhom mieste.

autor
Dnes o 15:39
@vikusjk

@anonym_autor mna zatial zo vsetkych vyskusanych chuti uplne najviac matcha kupena v Matchiarni na Nivach, maju Japonsku odrodu Camellia sinensis (prvy nakup je 50 g za 30 € a potom s dozickou na refill 50 g za 25€). Mala som tiez jednu ceremonialnu z matcha day stranky, tiez bola dobra, ale drahsia. Tu mam tak na druhom mieste.

@vikusjk cenovo tak okolo tých 30€ za 50g by som chcela taký strop. Len ja musím objednať . Som okolie Žiliny.

vikusjk
Dnes o 17:24
@anonym_autor

@vikusjk cenovo tak okolo tých 30€ za 50g by som chcela taký strop. Len ja musím objednať . Som okolie Žiliny.

@anonym_autor tak mozes vyskusat tu zo stranky matcha day, ale tam bolo tusim okolo 25 € za 30g iba, nie za 50. Ale tiez bola fajn, len mne ta z matchiarne chuti najviac. Ale kazdy ma ine chute. Ta z matcha day bola nie ta uplne najdrahsia, ale tiez ceremonialna.

klotildabazarik
Dnes o 17:33

@anonym_autor bacha hlavne na tie ceremonialne nie casto su take kvality za aku sa vidavaju, ja co som kupila z cr+ sr a boli ceremoniál uplne zle🙄hlavne ze cena jak

vikusjk
Dnes o 17:36
@klotildabazarik

@anonym_autor bacha hlavne na tie ceremonialne nie casto su take kvality za aku sa vidavaju, ja co som kupila z cr+ sr a boli ceremoniál uplne zle🙄hlavne ze cena jak

@klotildabazarik ja som mala zatial ceremonialne len tieto dve, z matcha day a z matchiarne a obe su top kvalita. Videt to uz aj na farbe, ked ju len otvoris, na voni... a nakoniec ta chut, ked si ju spravis, za mna tie peniaze stoja za to, aj ked su to drahsie matche

autor
Dnes o 18:11
@vikusjk

@klotildabazarik ja som mala zatial ceremonialne len tieto dve, z matcha day a z matchiarne a obe su top kvalita. Videt to uz aj na farbe, ked ju len otvoris, na voni... a nakoniec ta chut, ked si ju spravis, za mna tie peniaze stoja za to, aj ked su to drahsie matche

@vikusjk túto si nemala prosím ťa? Rozmýšľam že by mohla stačiť.

autor
Dnes o 18:16
@vikusjk

vikusjk
Dnes o 18:22
@anonym_autor

@anonym_autor nasla som si objednavku v mailoch a teda pardon, beriem spat, mala som Kasai, tu najvyssiu kvalitu. Ale teda ako vravim, za mna to stoji za to. Treba vyskusat, kazdemu chuti ine. Ja som zacala na lacnych matchach z Asian shopu a podobne a uz by som sa k nim nevratila.

vikusjk
Dnes o 18:35
@anonym_autor

@anonym_autor este ma napadlo, ze neviem teda, aka narocna na matchu si, ale skusala si tu z DM-ky? Ako to je taka stredna kvalita podla mna a mas 30g za 11 €. Nie je top dobra, ale nie je ani zla. Maju aj balenu po 2g v sacikoch za 7 € tusim 10 balickov, alebo v plechovicke 30g za cca 11 €

autor
Dnes o 18:54
@vikusjk

@anonym_autor este ma napadlo, ze neviem teda, aka narocna na matchu si, ale skusala si tu z DM-ky? Ako to je taka stredna kvalita podla mna a mas 30g za 11 €. Nie je top dobra, ale nie je ani zla. Maju aj balenu po 2g v sacikoch za 7 € tusim 10 balickov, alebo v plechovicke 30g za cca 11 €

@vikusjk ďakujem. Nie som extra náročná. Ale presne viem o čom hovoríš, že keď vyskúšaš lepšiu už potom tie obyčajné nechceš. Z dm som nemala, ale pozerala som a nemala moc dobré recenzie. Nakoniec som objednala tú čo som poslala tak uvidím. Myslím, že bude určite lepšia ako čo som mala. Ďakujem za tipy aspoň vyskúšam. Inak aj chat poradil túto stránku. 😁

vikusjk
Dnes o 19:13
@anonym_autor

@vikusjk ďakujem. Nie som extra náročná. Ale presne viem o čom hovoríš, že keď vyskúšaš lepšiu už potom tie obyčajné nechceš. Z dm som nemala, ale pozerala som a nemala moc dobré recenzie. Nakoniec som objednala tú čo som poslala tak uvidím. Myslím, že bude určite lepšia ako čo som mala. Ďakujem za tipy aspoň vyskúšam. Inak aj chat poradil túto stránku. 😁

@anonym_autor tak drzim palce, nech zachuti 🙂

autor
Dnes o 19:22
@vikusjk

@anonym_autor tak drzim palce, nech zachuti 🙂

@vikusjk ďakujem.