icon

Ktorá značka repíkového čaju je najlepšia?

16. júl 2025

Dobrý deň poradíte ktorá značka je najlepšia? Chcem kvalitný čaj. Ďakujem.

hytal
16. júl 2025

Najlepšie máš si ho nazbierať sama, v čistej prírode. Teraz práve rastie a kvitne, tiež sme si boli nazbierať.

autor
16. júl 2025

Bohužiaľ nemám čas chodiť po prírode a zbierať.

sara07
16. júl 2025
@hytal

Najlepšie máš si ho nazbierať sama, v čistej prírode. Teraz práve rastie a kvitne, tiež sme si boli nazbierať.

@hytal u nás už skoro nie je ako to vkuse kosia a vysiali špecialnu travu nejaku tak nie je
a pritom na sidlisku bol bohate aj pri rodičoch na každom kroku , teraz nestiha chuda vykvitnu , trava vyššie ako po členky už vrieskaju že treba kosit ,takže drviva čast leta je vyschnuta trava a prach ale ten im vyhovuje

hytal
16. júl 2025
@sara07

@hytal u nás už skoro nie je ako to vkuse kosia a vysiali špecialnu travu nejaku tak nie je
a pritom na sidlisku bol bohate aj pri rodičoch na každom kroku , teraz nestiha chuda vykvitnu , trava vyššie ako po členky už vrieskaju že treba kosit ,takže drviva čast leta je vyschnuta trava a prach ale ten im vyhovuje

@sara07 U nás na sídlisku by som žiadne bylinky nezbierala. Chodíme na prechádzky na lúky pod lesom, kde to poznáme a je tam relatívne čisto.

sara07
16. júl 2025
@hytal

@sara07 U nás na sídlisku by som žiadne bylinky nezbierala. Chodíme na prechádzky na lúky pod lesom, kde to poznáme a je tam relatívne čisto.

@hytal ked som bola dieta aut bolo o 90% menej a pes rarita ... teraz ani ja nie už , ale aj tak mi to proste vadí že nič nekvitne, a kopu liečivych len tak na sidlisku proste rastli

rozculena
16. júl 2025

@anonym_autor Ja som myslela,že chceš piť čaj,nie značku.Furt je to iba bylina,ktorá je kontrolovaná,kým ide na trh.Je úplne jedno,akej je značky.