icon

Ktoré jedlá Maggi sú najchutnejšie?

7. feb 2025

Robíte si občas keď nestíhate také že kura na paprike maggi?
Robíte si občas? Ktoré sú dobre ? Poznám len to kura Na paprike ale majú veľa .. občas raz za mesiac keď nestíham

Strana
z3
viestta
7. feb 2025

Ano, robim. Nam chuti to s hubami

nikpa
7. feb 2025

Nie, nič takého zo sáčku nerobím. Moja obľúbená rýchlovka je zavárané lečo šlahnem na panvicu a pridám vajíčka alebo tvarohové cestoviny 😃 Ale ako študentka som to jedávala a veru si to kúpim keď to uvidím v obchode a zaspomínam sa na tie časy 🙂

autor
7. feb 2025

@viestta ďakujem za tip, skúsim

balerina2025
7. feb 2025

obcas.

dota6
7. feb 2025

Raz som si to kúpila :D ale vôbec mi to nechutilo, ostala som sklamaná.

guudy
7. feb 2025

Ja sa priznam, ze ani netusim, co to je🤭

petulda333
7. feb 2025

Jasne,nam to chuti,ale viac to bistro v tom kelimku

jaond19
7. feb 2025

Ked to prislo "do mody" cca pred 20rokmi tak som na tom ako student žila, vsetky tie sáčkové jedlá + kelímkové co sa len zaleje s vodou. Teraz mi to vobec nechutí

barka1
7. feb 2025

Jedavala som to kedysi dávno na intraku. Kde sice bol čas, ale nebola kucharska výbava. Teraz, ked mam rodinu, nic podobné nerobím ani nemam doma. Snažím sa tymto (priemyselne spracovanym) veciam vyhýbat. Radsej si urobim prazenicu a dam k tomu zeleninu. Alebo zohrejem plechovku paradajok, pridam cesnak a bylinky a potom cestoviny zasypem parmezanom. A aj samotné kura na paprike je za hodku hotové...

lucia13022023
7. feb 2025

Mamina zvykla robiť syrovu omáčku tiež od maggi tuším, a aj keď sa teraz stravujeme zdravo a žiadne polotovary nekupujeme, toto je jedna z veci ktoré si raz za čas dáme lebo nám to chuti 😅

guudy
7. feb 2025

@viestta po precitani zlozenia…no nie som cielova skupina🤷🏼‍♀️

autor
7. feb 2025

@guudy tak snáď pri všetkom čo dávaš do ust čítaš zloženie a premýšľaš ci si cieľová skupina 😂😂

st_277
7. feb 2025

nie.

guudy
7. feb 2025

Ano, citam zlozenie, neviem co je na tom k smiechu… ak si nepochopila, tak tym ‘nie som cielova skupina’ som slusne napisala, ze nieco, co obsahuje napr kuracie maso v prasku, nebudem kupovat…a to som stale slusna ;)

belllinka
7. feb 2025

Naco take instantne kraviny jest, ved normalne kura na paprike aj s masom mas hotove za chvilu.

autor
7. feb 2025

@belllinka ja to nejjem denne.. ked nemám v robote obed kde máme len minikuchynu tak si to spravím na dvojplatnicke 😂😂 je to sýte najjem sa na dlho .. akurát som chcela poradiť nejaké iné varianty ktoré robí maggi

pinkgirl
7. feb 2025

Áno. Zvyčajne je to od maggi cestoviny+syr+šunka. Zvyknem to mať doma ako takú istotu keď nestíham a použijem to asi 3x za rok. Nevidím na tom nič zlé, raz za čas - veď na to tie polotovary vymysleli.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
ivik4
7. feb 2025

Nie

katkaseiner
7. feb 2025

zvykla som taketo instantne srandy jest ako študentka, aj mi to chutilo..dokonca vifonky boli top delikatesa... ale za poslednych 13-14 rokov som jedla instantnu polievku 1x...proste clovek postupne zisti ze ak ma nakrmit 4 ludi tak radsej zbucham vajickovu polievku a cestoviny s tvarohom a smotanou, alebo cokolvek - vzdy mam vyvar v mraznicke, pripadne hodim kuracie stehna do remosky a za 40 minut mam zdrave jedlo...ryza popri tom sa uvari tiez...cize za 40 minut vsetci jeme a este aj ostane

dota6
7. feb 2025

@kittykat22 inak ja budem za bláznivú ženskú, ale poprvé som ochutnala McDonald v roku 2022 a odvtedy už nikdy viac. Bolo to sklamanie. Doteraz nechápem tomu ošiaľu k tak zlému jedlu.

lalenka33
7. feb 2025

Vždy mám doma 1 sáčok presne kura na paprike. Doma uvarené kura na paprike by som nezjedla, ale táto prášková umelina mi chutí 😁. Raz za čas, keď sa mi nechce nič vymýšlať je to rýchlovka. Ale ja do toho pridavam dosť masla , aby to bolo také kremove.

ivangeline
8. feb 2025

Nemám to rada, radšej si spravím cestoviny s maslom. :D

kristiii
8. feb 2025

Mne kedysi, keď to bola novinka (veeelmi dávno), konkrétne toto kura na paprike chutilo. Ale po rokoch sme si ho kúpili niekde na výlete, že zbúchame rýchlu večeru a teda bol to hnus. Neviem, či sa zmenilo zloženie alebo naše chute 🤷.
Syn chcel kedysi velice nech kúpim sackovu polievku, lebo u brata na tom fičia, tak aj on chce, tak som kúpila dva druhy a obidve sme vyliali. Nie sme asi proste na tie chute zvyknutí.
Inak sme kedysi ešte kupovali také zálievky na zapečené kuracie prsia, neviem, či sa to ešte predáva.
Ale mekáč si raz za čas dáme, s tým problém nemáme.

amonet
8. feb 2025

hotovky z plechovky su chutne, rychlo ohrejes a nemaju tolko bordelu

majamat
8. feb 2025

nie, na mna to posobi odpudzujuco. ani nemam az tak moc rada cestoviny, ln niektore. to si urobim radsej prazenicu. jedine co som si zo sacku robila bola polievka Risoli.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
viestta
8. feb 2025

Nie, nie som z tych co preferuju polotovar pred varenym, ale spytam sa vas zeny, ked je situacia ako napriklad u nas minuly tyzden, ked kazdy lezal zdochnuty v horuckach z chripky tak ako riesite jedlo? My sme svacli dva sacky instantnych cestovin do hrnca a o 10 minut bol obed, na to aby niekto vystaval pri sporaku sme fakt nemali. A to sme pred tym vyjedli vsetky zasoby navareneho z mraznicky. Bola som rada, ze som rada.

Strana
z3