Ktoré ovocie sušené mrazom vychádza cenovo najlepšie?
ideálne pri zachovaní kvality 🙂
Poraďte prosím.
BRIX
Emco, dm alebo lidl ☺️
Healthy planet ma dosť často akcie, zvykla som z grizly ale už dlhšie healthy planet.
U nás fičí ovocie sušené na slnku a taktiež ovocie sušené mrazom. Nedávno som narazila na super akcie na ovocie sušené mrazom na stránke gymbeam. 100g maliny mali vtedy sa tuším 8€.
Lidl má za dobrú cenu veľké balenie
Ďakujem 👍🙂
Aj ja kupujem z Grizly.sk, často majú 10% + doručenie zdarma 🙂
Balenie 125g vychádza okolo 8-9€ a kupujem samostatne jahody, alebo lio šestku (mix jahôd, malín, broskýň, ananásu, banánu a manga).
dievčatá aké ovocie kupujete? čo majú vaše deti najradšej? chcem kúpiť pre malú sesternice, lebo nič iné jej nedáva len takéto ovocie, tak ma zaujíma, ktoré je kvalitné a dobré 🙂
@janisa31 celkom dobre sú aj lidlove, majú mango a jahoda, dm robí tiež, jahody mango a ananás alebo banán, nie som si istá, ale ináč som verná emco značke, majú jahody, maliny, ananás a banán. Keď je niekde v akcii nakúpim zásoby.
Z Grizly.sk už nekupujem, viackrát sa mi stalo, že vrecko nemalo vákuum ovocie prišlo úplne mäkké 🤮
Ja kupujem big boy, kazdu chvilu ma na instagrame niekto kod na zlavu. Maliny, jahody, mango, marhule a ananas.

Ja rada nakupujem v grizly